IN Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 jesteś drzewem rozrosłym do światła w konarach ja niczym - ćma zabłąkana nocą przysiadłam tuląc twarz do kory szorstkiego policzka jak do życia
Marlett Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 INko ! Życia nigdy zbyt wiele. Cóż, zbłąkana, ważne ,że do światła. Uśmiechu.
Lena Achmatowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 może tak: jesteś drzewem rozrosłym w konarach ja niczym - ćma przysiadłam tuląc policzek do kory jak do życia -- chyba merytorycznie niczego nie zmieniłam. serdeczności
Judyt Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i tak trochę nocą poszperałam w drzewach lubię, pozdrawiam
IN Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Marlett, Leno, Judyt dziękuję za zagląd i podpowiedzi - pomyślę jutro może uda się coś z tego wykrzesać ;) hej, :)))
IN Opublikowano 1 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 przeczytałam dzisiaj i.... wykrzesać się nie da - absolutnie nic płaski naleśnik ;)
Judyt Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to podrzuć!;) pozdr.
zak stanisława Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Inuś, ładnie, rozmemłałam się..... cmmooooookES
IN Opublikowano 1 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stankaaa wczoraj zdało mi się że pisałam o czym innym... ;)
IN Opublikowano 1 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 dzie wuszko, nie wszystkie naleśniki dają się zrolować, jak się podleje za dużo ciasta to wychodzi sztywny zestrugać? - nie bardzo na upartego można go posiekać ;)
IN Opublikowano 1 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to podrzuć!;) pozdr. Judyt, mam dziurawe ręce jak podrzucę, ani chybi pacnie o glebę ;)
Judyt Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to podrzuć!;) pozdr. Judyt, mam dziurawe ręce jak podrzucę, ani chybi pacnie o glebę ;) to może podnieś z gleby potem rozwałkuj dodaj co trzeba i gotowe! pozdr.
Judyt Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to podrzuć!;) pozdr. Judyt, mam dziurawe ręce jak podrzucę, ani chybi pacnie o glebę ;) to może podnieś z gleby potem rozwałkuj dodaj co trzeba i gotowe! pozdr.:)
Rekomendowane odpowiedzi