Messalin_Nagietka Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 no i się wsłuchałem MN ps. znam te wierzby przy polu szumią z trawami pospołu
Judyt Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt ! Najważniejsze ,że byłaś - dziękuję. a że odchodzisz -zasmucasz mnie czasem. Serdeczności. odchodzi się i przychodzi Marlettko taka kolej:) jak w pociągu,niecelowo, ciepło pozdrawiam
Marlett Opublikowano 1 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Messa! Wielkie dzięki za odwiedziny:) Zawsze miło Ciebie widzieć. Słoneczka.
Marlett Opublikowano 1 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt ! Najważniejsze ,że byłaś - dziękuję. a że odchodzisz -zasmucasz mnie czasem. Serdeczności. odchodzi się i przychodzi Marlettko taka kolej:) jak w pociągu,niecelowo, ciepło pozdrawiam Judyt! Rzeczy w istocie:)) Słoneczka.
Nata_Kruk Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Marlett, podobnie jak Beenie, zrezygnowałabym ze słowa... ciepłej... w I strofce. Czytałam też Twoją odp. - niech będzie jak sobie życzysz. Poza tym, bardzo "smaczny" środeczek. Pozdrawiam... :)
Judyt Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. odchodzi się i przychodzi Marlettko taka kolej:) jak w pociągu,niecelowo, ciepło pozdrawiam Judyt! Rzeczy w istocie:)) Słoneczka. w istocie osoby, dzięki przez szybę ogrzewało, wzajemnie, pozdrawiam!
Marlett Opublikowano 2 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nati! Być może kiedyś zrezygnuję z ''ciepłej'',ale jeszcze się pocieszę ciepełkiem:))) Dziękuję serdecznie Radości.
Fagot Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Jest refleksja, jest klimat, jest pięknie Jak dla mnie duży + Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 4 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fagot! To przyjemność czytać Twój koment. Dziękuję. Słoneczka.
Rekomendowane odpowiedzi