ula Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 tak długo byłam dobra aż mi się z tym stało źle zacznę grać na najsmutniejszym instrumencie wiem że to będzie harmonijka zamiast mówić wciąż grała będę chodzić po mostach nie trzymając się barierki napotkane pnie drzew obejmę w pasie tylko zatańczymy tymczasem wszystkie kwiaty w domu uschną
Anna Siedem Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Podoba mi się Twój wiersz, piszesz ze smakiem :) - przynajmniej dla mnie Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 i zamiast mówić wciąż grała: proponuję pozbyć się z tej linijki " będę" lub z kolejnej, poza tym bardzo ciekawy, może coś z puentą jeszcze żeby było bardziej...y źle:) zmieniłabym, pozdrawiam ciepło
BlackSoul Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 bardzo, bardzo czyta się przyjemnie i wytwarza się w głowie obraz :) ładnie :)
ula Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Anno Siedem, BlackSoul, bardzo dziękuję, to sympatyczne, co mówicie:) Rajmundzie, a moja się zgubiła:( więc sobie pogwizduję póki co Judyt, rozważę, szczególnie powtórzenie; co do puenty, nie zmieniam, czemu musi być aż tak źle, zawsze niech będzie odrobinkę subtelniej... :) pozdrawiam cieplutko! Ulka
Judyt Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ula nie musi być, może, ale nie musi, pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi