IN Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 płytka z tego radość że mogło gorzej och proszę nie mówcie nic to nie pomoże nie umiem dostrzegać dobrej złego strony cieszyć się z cierni widząc blask korony więc gdy biedak z uciechą biedę swoją klepie ja jeszcze powtórzę że mogło być... lepiej!
HAYQ Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 więc gdy biedak z uciechą biedę w znoju klepie wierzę, że na pewno gorsze zmienia w... lepiej! a może tak? Pozdrawiam.
Czarna Perła Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 chyba wkrótce wydrukuję to i powieszę na ścianie.. czekam aż będzie w dziale gotowych cz.p.:)
Piotr_Jasiński Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Troszkę poprawiłem, sylaby się nie wszędzie zgadzał. Może Ci się spodoba :)) Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 lepiej- to wcale nie jest refleksja, mieszasz (ty)tułem:) albo się czepiam jak czupiradło, pozdr.
IN Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skarbie Ty mój - masz całkowitą rację gdyż toto nie posiadało żadnego tytułu po prostu kliknęłam na jeden z listy rozwijalnej znaczy się - rację masz co do tytułu, bo o czupiradliwość Cię nie podejrzewam ;) cmoook! łik-endowy :)))
IN Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm.... (po raz pierwszy) wierchołek ma ponad 10 lat i już zdążył wryć mi się w matrycę ;) hmm.... (po raz drugi) znój kojarzy mi się... nieładnie ;) hmm.... (po raz trzeci) wersja Twa, aczkolwiek pod względem rozumowania zdecydowanie bardziej poprawna niż moja, to jednak pozostaje w zupełnej sprzeczności z moją filozofią życiową ;) hmm.... (po raz ostatni) napisałam to z przekory - czasem poprawia mi humor, a wrzuciłam do W tak sobie, jako żart dziękuję HAYQu za zaglądnięcie i komentarz hej, hej, :)
IN Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moim zdaniem - pozostaje w kontraście, jaskrawym ;) hej, Marianno ja :)
IN Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...i tym sposobem wierchołek zostanie wisielcem ;) :)))
IN Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Piotrusiu Panie, wiem że to 'więc' jest nadprogramowe ale to taki przerywnikowy wtrynt ;) zresztą, żebym nie wiem jak toto pozmieniała teraz, to i tak wersję pierwotną mam zakodowaną dozgonnie, amen! hej, :)))
Judyt Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skarbie Ty mój - masz całkowitą rację gdyż toto nie posiadało żadnego tytułu po prostu kliknęłam na jeden z listy rozwijalnej znaczy się - rację masz co do tytułu, bo o czupiradliwość Cię nie podejrzewam ;) cmoook! łik-endowy :))) a toto znaczy listy z głowy najkrótszej;) a właśnie, że mogę mieć czupiradło :P jak dziecko, jak dziecko skarby łapie, pozdr.
Marlett Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 NI! Ta strofa dla mnie najnajlepsza. Klepanie biedy odczytuję rzecz jasna wieloznacznie. Jezcze przyjdę z lupą.Pa pa!
Marlett Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cześć!
IN Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. upsss... czyżby jakiś trup wypadł z szafy ;)
Marlett Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. również witam, marletko:) Miło,że powracasz . ...a m. poema? pozdrawiam.
IN Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. koniecznie! :)))
Marlett Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. m. poema? najwidoczniej żartował sobie, nigdy nie mówił nic wprost, marletko, prawda? nieobecni i .....obecni:))) Hej!
halina toma Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Podoba się od pierwszego czytania , nic dodać nic ująć . Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi