Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Życiorys

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Myśli ciężkie męczą głowę, słowa burzliwe jak morze, Może pokaż mi jak żyć, zanim opowiem o sobie, A to najgorsze co zrobię, nie zapomnisz, co Ci powiem, Zawieszeni w pętli czasu, jak na linie naszych wspomnień.   Dookoła twarze, a to nie pareidolia, Jak usunąć to z pamięci, żeby głowa była wolna? Szepty, głosy, nie pomagają pogłosy jak u polityka, Czas upływa, ja się gubię, a zegar spokojnie tyka..
    • Bolącą głowę podnieść  po nie przespanej nocy i prawidłowo funkcjonować.   Dwóch ludzi parzy na siebie  wrogim wzrokiem. Dwóch muzyków gra zupełnie inne melodie.   Dwie nagrody przyznano  pierwszą i ostatnią. Jeden jest wygranym  drugi przegranym.    Tabun koni przebiegł galopem  wiele pozostawił śladów. Zraniona głowa od hałasu, pilnie potrzebuje spokoju.   Ciągły hałas słyszę chyba nie zaznam spokoju. Dwie postaci w głowie mam, chodź właściwie jedną.   Białą plamę mam przed oczami lecz próbuję myśleć. Zmarło dwóch pozostał jeden w głowie nastąpił spokój.   Jak przeżyję śmierć dwóch  ten który pozostał  dwie postaci które sam stworzył. 
    • @Leszczym   Nie, pan robi wszystko na przekór jako niewolnik - idzie pan za silniejszymi - obniża pan poczucie istoty człowieczeństwa, fakty naukowe i merytoryczne argumenty zamienia pan w "teorię" - nic dziwnego - żydzi, chrześcijanie i muzułmanie nie są zdolni do merytorycznej polemiki, ba, nawet odrzucają legalną Ustawę Zasadniczą - Konstytucję Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej, wie pan co? Marnuję mój drogi czas, jak zwykle: nic pan nie ma ciekawego do zaoferowania światu - rozgrywki mnie nie interesują, dziękuję za rozmowę i do widzenia.   Łukasz Jasiński 
    • @Stary_Kredens Podmiot liryczny do osoby na której mu zależy :) Pozdrawiam serdecznie @Łukasz Jasiński Pozdrawiam serdecznie
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witam - cieszy mnie że coś odnajdujesz dla siebie w moich wierszach - dziękuje -                                                                                                                Pzdr. @Rafael Marius - @Adaś Marek - dziękuje - 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...