Bartosz Wojciechowski Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Kontynuując niejako temat rozpoczęty pomiędzy wersami w wątku vackera poniżej,w imieniu swoim i, jak sądzę, dużej liczby pozostałych forumowiczów składam wniosek, czy też prośbę do administratorów i webmasterów orgu o jak najszybsze przywrócenie dawnej formuły czytelniczej w tym serwisie, zakładającej, że wszystkie działy są dostępne do przeglądania przez osoby nie zalogowane i nie zarejestrowane, natomiast komentarze dodawać można dopiero po zalogowaniu. Tak było tutaj odkąd pamiętam, system ten był moim zdaniem optymalny. Obecne rozwiązanie w dłuższej perspektywie prowadzi wg mnie do samoograniczania się orgu oraz swego rodzaju izolacjonizmu. Proszę o głosy poparcia w tej sprawie, pozdrawiam wszystkich.
Fagot Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zdecydowanie podpisuje się pod tym apelem.
Boskie Kalosze Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pan dałeś d..y w wątku o gnidach, czyli o mnie. Tylko dlatego, że udawałem kogoś, kto nie potrafi pisać według zasad ortografii. Hańba!
Pancolek Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pan dałeś d..y w wątku o gnidach, czyli o mnie. Tylko dlatego, że udawałem kogoś, kto nie potrafi pisać według zasad ortografii. Hańba! Proszę odpuścić już te kłótnie, zwłaszcza w tym wątku :( Popieram Bartosza.
Boskie Kalosze Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pan dałeś d..y w wątku o gnidach, czyli o mnie. Tylko dlatego, że udawałem kogoś, kto nie potrafi pisać według zasad ortografii. Hańba! Proszę odpuścić już te kłótnie, zwłaszcza w tym wątku :( Popieram Bartosza. Via a vis - czyli jest Pan tym, czym mnie nazwał. Bez poufałości, więc tu przynajmniej szczerze.
Piotr_Jasiński Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Wątpię czy zalogowałbym się na forum nie mając jako takiego pojęcia jak ono wygląda. Są inne sposoby niż ograniczenia w dostępie. Można wprowadzić dodatkowe limity. Podczas dodawania komentarza jest skala punktowa, której mało kto używa. Można wykorzystać do klasyfikacji przez samych użytkowników poszczególnych utworów. Sam angello dał dobry pomysł w wątku Pana Karola. Tak więc popieram Bartosza. Zdecydowanie. A zmiany są potrzebne ale w innej formie.
wesoły grabarz Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 no trudno nie poprzeć mi własnej inicjatywy tak
Boskie Kalosze Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W końcu bywam czasami Wesołym Grabarzem. Zatem popieram: wystarczy zakazać tworzenia wątków, gdzie w podteście szkaluje się konkretne jednostki. Na przykład: "Precz z kut..mi!" a pod tym wymieniać nazwisko Piotra Jasińskiego, choćby było tylko nickiem! Niejaki Pan poeta i nie tylko nazywał mnie w ten sposób pod pozorem ogólnospołecznej dyskusji gnidą a inni wpisując się w taki wątek podpisywali się pod jego słowami. Dlaczego? Tylko dlatego, że jako "Ulisses" popełniałem wiele blędów ortograficznych. Za to samo, na Onecie niejaki Jaś cieszy się ogólnoplską sławą! Czytają, co ma do powiedzenia, a nie jak to pisze!
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Słusznie;)
Mr._Żubr Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Inicjatywę popieram. Na kłótnie nie zwracam już uwagi.
egzegeta Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 jużem grabarza poparł to i Ciebie Bartoszu - śpieszę jako żywo TAAAAAK :)
Piotr_Jasiński Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W końcu bywam czasami Wesołym Grabarzem. Zatem popieram: wystarczy zakazać tworzenia wątków, gdzie w podteście szkaluje się konkretne jednostki. Na przykład: "Precz z kut..mi!" a pod tym wymieniać nazwisko Piotra Jasińskiego, choćby było tylko nickiem! Niejaki Pan poeta i nie tylko nazywał mnie w ten sposób pod pozorem ogólnospołecznej dyskusji gnidą a inni wpisując się w taki wątek podpisywali się pod jego słowami. Dlaczego? Tylko dlatego, że jako "Ulisses" popełniałem wiele blędów ortograficznych. Za to samo, na Onecie niejaki Jaś cieszy się ogólnoplską sławą! Czytają, co ma do powiedzenia, a nie jak to pisze! Szanowny/a Boskie Kalosze, nie przypominam sobie bym pozwolił na przytoczenie mojego nazwiska. Jeśli tak walczy Pan/Pani o kulturę na farum to wypadałoby zapytać. Taki drobiazg a jakżeby ucieszył.
Rekomendowane odpowiedzi