Mr._Żubr Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 spaceruję czasem zatrzymam się na wzgórzu jednym czy drugim podziwiam krajobraz czasem w dolinie jakiejś przystanę na moment idę dalej a ty mruczysz cichutko zachęcasz do
IN Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 mój misiek bez 'mruczysz' ;) hej! ps. jeszcze wróciłam ;) może lepiej - mruczysz, a to co dalej wywalić (?);)
kaja-maja28 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Mr._Żubr Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 uśmiechasz się cichutko zachęcasz do _____ hmm?
Judyt Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 dobra przechadzka schadzka pozdrawiam
Marlett Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Miły spacer...mruczenie zachęca do dalszej wędrówki:) PozdrawiaM.
kaja-maja28 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może w dolinie tak nie widzi dobrze jak na wzgórzu:)A może chce się wybiegać:)Dobrze chociaż,że mruczy a nie merda ogonkiem:) Wejdzmy na wzgórze Wzlotem skrzydeł orła Pomkniemy w przestrzeń Wichry nam pomogą Pozamiatać świat... Spadniemy w dolinę I skończy się nas czs Nie wystąpimy już Na scenie... Pozdrawiam milutko
Piotr_Jasiński Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zdecydowanie bez "do" na końcu. Samo "zachęcasz" jest wystarczająco wymowne. A ja bym to tak: "a ty mruczysz cichutko zachęcasz" Pozdrawiam
Mr._Żubr Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Dziękuję za wszelkie komentarze. Prawda, że taka przechadzka to fajna sprawa?:) A co do tych końcówek, to rzeczywiście uśmiechasz się odpada, bo z doliny uśmiechu można nie dostrzec:P:D Wersja zakończenia wg Piotra mi się podoba. Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam wszystkich.
Rekomendowane odpowiedzi