Marlett Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 nie każdy dobry dzień polubić mogę kiedy rano słyszę twój głos ciepły czas zapowiada w słowach odbite myśli same układają melodię łagodnie wypełniając godziny do zmierzchu wieczorna cisza nasyca godząc się na spokojny sen i przebudzenie w zachwycie mów… i znów mi mało
Beenie M Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 O tak, jedno ciepłe słowo z rana potrafi nastroić pozytywnie na cały dzień. Życzę ci, Marlett, codziennego wysłuchiwania takowych :) pozdrawiam serdecznie
HAYQ Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Okazuje się, że mowa rzeczywiście bywa srebrem i mimo, że dni bywają różne słowa mogą powodować lepsze samopoczucie. Ładny wiersz i na pewno ucieszy Tego, który mówi :) Pozdrawiam.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Tak, bardzo przyjemnie i ładnie, z wdziękiem Marletko; nawet ten wielokropek jest rzeczywiście wartościowy:) Zastanawia mnie tylko ta przerzutnia: "nie każdy dobry dzień/polubić mogę kiedy/ rano słyszę twój głos" - to jest jakby nutka goryczy? Chyba tego nie rozumiem - później nie dajesz nam już wskazówek, że można to czytać inaczej jak tylko sympatycznie, o miłym szeptaniu. Pozdrawiam:)
IN Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czytam pierwszy raz, jakimś dziwnym trafem umknął mi w W - delikatnie, kobieco... :)))
Marlett Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Beenie! Żby to było możliwe tak codziennnie:)) Dziękuję i życzę miłego dnia:))
Marlett Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. HAYQ! Mam nadzieje ,że wiersz ucieszył. A pellkę ucieszają ciepłe rozmowy. Dziękuję i życzę miłego dzionka:))
Marlett Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bartku! W wierszu nie ma goryczy. Owszem zastosowałam przerzutnie , ale można czytać bez nich. Dzięki za wpadnięcie do mnie.Serdeczności.
Marlett Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czytam pierwszy raz, jakimś dziwnym trafem umknął mi w W - delikatnie, kobieco... :))) INko! W W. był dość dawno. Dzięki za ciepłe słowa.Serdeczności.
wypłosz pospolity Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 tak.. mało. za mało.. pozdr w.p.
Rekomendowane odpowiedzi