Przemyslaw Krupa Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Przyszedł bóg do mojej matki i spytał: Czy chcesz mieć syna? Dał jej fiolkę niebiańskiego nasienia, I urodziła syna, syna pięknego. Dorastał i mężniał z wiekiem a był wielkiej wiary, zbyt wielkiej. I choć był człowiekiem miłosiernym, ludzie nienawidzili jego słowa. Matka znalazła kartkę przyklejoną na fiolce " Gwarancja na trzydzieści trzy lata" Uwaga!!! Możliwe deformacje! Ratunek: obciąć język. Miał 24 lata, dziś jest w domu bożym, gdzie tylko śnieżna biel i brak klamek.
kaja-maja28 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 I to bardzo ładny,nie każdy ma takie powołanie Pozdrawiam milutko
Przemyslaw Krupa Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Dziękuje serdecznie za opinie ;)
Tian tian Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Powiem krotko, Różewicz jest od ciebie lepszy, nie probuj mu dorownac. Wymysl cos oryginlniejszego. Mi sie nie podobalo, dla mnie to manifest chlopca, ktoremu brakuje wiary w siebie.
Przemyslaw Krupa Opublikowano 5 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 A może to manifest Tian-Tiana? Poza tym nikogo nie chcę naśladować i przewyższać.
Rekomendowane odpowiedzi