Beenie M Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 A no nie uwzględniają, moich warsztatowych też nie uwzględniła, ale takie autora prawo. Znam to z autopsji, też często stawiam na swoim ;) Pozdrawiam Marlett serdecznie :)
Marlett Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. PannoBeatko! Ślicznie dziękuję za słówko:)) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiktorze! Jak jest brzydka pogoda to też mi szkoda i żal. Jestem niepoprawna;( ....hmm. Po przeczytaniu wszystkich zastrzeżeń odnośnie wiersza, powinnam go przynajmniej w połowie zmienić , a osobie której dedykuję, wiersz się podoba. Za uwagi serdecznie dziękuję.Rozważę:))) Serdeczności .
egzegeta Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlettuś to jest bardzo ważne, ale chyba nie najważniejsze wartości literackie - to są pryncypia niepodważalne w sytuacji, gdy ma się zamiar wydać tomik A przecież wiem, że o takowym po cichu myslisz ............ ci......sza..... zatem zastanów się, bo małe kosmetyczne zmiany nie powinny adresatowi czy jak mu tam dedykantowi zmienic nastroju :)) Pozdrówka Marzycielko w miłości nie gasnąca
Marlett Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Beenie! Poleciała do W.i uwzględniła.Dziękuję:)) Nie jestem znowu taka uparta niewdzięcznica:)) Serdeczności.
Marlett Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlettuś to jest bardzo ważne, ale chyba nie najważniejsze wartości literackie - to są pryncypia niepodważalne w sytuacji, gdy ma się zamiar wydać tomik A przecież wiem, że o takowym po cichu myslisz ............ ci......sza..... zatem zastanów się, bo małe kosmetyczne zmiany nie powinny adresatowi czy jak mu tam dedykantowi zmienic nastroju :)) Pozdrówka Marzycielko w miłości nie gasnąca Wiktorze! Zmieniłam ,ale ci...sza...:)) .....jesli to ma zadecydować o moim tomiku:))) Może jestem marzycielką ,ale czy ktoś kupi mój (ewentualny) tomik? Serdeczności.
Beenie M Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Beenie! Poleciała do W.i uwzględniła.Dziękuję:)) Nie jestem znowu taka uparta niewdzięcznica:)) Serdeczności. Marlett, ależ ja lubię się tak podroczyć, wcale nie chciałam przymuszać do zmian. To Ty jesteś tutaj panią, i to Ty decydujesz o zmianach :))) pozdrówka serdeczne
Marlett Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Beenie! Poleciała do W.i uwzględniła.Dziękuję:)) Nie jestem znowu taka uparta niewdzięcznica:)) Serdeczności. Marlett, ależ ja lubię się tak podroczyć, wcale nie chciałam przymuszać do zmian. To Ty jesteś tutaj panią, i to Ty decydujesz o zmianach :))) pozdrówka serdeczne Beenie! Nie odebrałam jako przymus lecz jak propozycję i skorzystałam:) Jeszcze raz wiekie dzięki:) Uśmiechu.
Piotr_Jasiński Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Dlaczego ja tu wcześniej nie zajrzałem. Cudo. No jak dla mnie napisany. +++++++++ Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Pierre! Bardzo dziękuję ,że zajrzałeś:))) Uśmiechu.
Marlett Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. IN! nic straconego:)) Wersję z rymem zachowałam w W. Wiesz,...chyba tęsknię za nim (za rymem?) Serdeczności.
Nata_Kruk Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Marlett, miło było wpaść do Ciebie, ładnie i lirycznie. Wiem, że nie zmienisz, ale mnie także ten różaniec jakoś nie bardzo, nic to. Serdecznie pozdrawiam... :)
Marlett Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Natko! Bardzo dziękuję, miło Ciebie gościć. Serdeczności.
agnieszka_jozwik Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2013 Cudownie chlodne... Czytajac ciebie, az trudno uwierzyc, ze pozostawiasz u mnie tak banalne komentarze, jakby dwie rozne osoby, dziwne Lubie twoje wiersze, sa jak pasma mgly. Pzd
Rekomendowane odpowiedzi