Katarzyna Oberda Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Słońce zgasło Gwiazdy się obraziły A ja Nad jeziorem Co ma lazurowy błękit Piszę list wspomnieniami Przymykam oczy... Czuję dotyk wiatru Szukam tej ciszy Co wciąż za mną chodzi Nikomu nie zrozumiałą... Miotającą myślami tęsknotę Zamykam w sercu Cenniejszy jest spokój... Szukam pewności Czy ją już znalazłam? Szukam natchnienia W odbiciu Księżyca... Słucham koncertu Żab co jeszcze nie śpią Patrzę w jezioro Tu płakała Róża
Messalin_Nagietka Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 poemaciczek z zabami spiącymi, ech nastąpiła ich sterylizacja? moze wymiana genów? MN ps. no niestety na nie droga Pani
Klaus Kalarus Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Messa, samce żab mają szczątek żeńskiego układu rozrodczego, to jak się je wykastruje, przekształcą się w samice. Wiersz, nic nowego. Nie postarała się Pani. Proszę o coś bardziej oryginalnego, ciekawszego.
Messalin_Nagietka Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Messa, samce żab mają szczątek żeńskiego układu rozrodczego, to jak się je wykastruje, przekształcą się w samice. Wiersz, nic nowego. Nie postarała się Pani. Proszę o coś bardziej oryginalnego, ciekawszego. co do genów to Geniek wie najlepiej żałuję, że go nie poznałem - może za rok MN
wesoły grabarz Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 absolutne dno ab so lu tne sorry
Messalin_Nagietka Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. la zur jak http://www.lazur.pl/ dosyć smiechu i reklamy czy ktoś jest wstanie wyobrazić sobie lazur błekitu? albo miotająca ... ? droga Pani Katarzyno - wiersz treść wydaje się być satyrą na to jak się nie powinno pisać mam pytanko - czy konsultowała Pani z kimś? MN
Rafał_Leniar Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie czytał pan tego? [url]http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=63188#dol[/url] Jak widać, istnieje dna dno głębsze, niż to, co mamy wyżej :) Taki sielski, pseudo melancholijny obrazek pani wyszedł. Tekst praktycznie o niczym. Nie jest najgorzej - widziałem większe porażki (w tym moje, gdy zaczynałem...) Czytać, czytać. Pisać, pisać. Pozdrawiam.
wesoły grabarz Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie czytał pan tego? [url]http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=63188#dol[/url] Jak widać, istnieje dna dno głębsze, niż to, co mamy wyżej :) Taki sielski, pseudo melancholijny obrazek pani wyszedł. Tekst praktycznie o niczym. Nie jest najgorzej - widziałem większe porażki (w tym moje, gdy zaczynałem...) Czytać, czytać. Pisać, pisać. Pozdrawiam. wie Pan, to że można sobie wyobrazić, czy spłodzić większego gniota, to jasna sprawa ale co z tego pozdrawiam
Rafał_Leniar Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też nie pochwalam umieszczania takich tekstów w dziale Z, ale zastanawiałbym się nad tym, czy można to nazwać dnem totalnym. Może coś z tego wykiełkuje? Po czasie... Autorce radzę wklejać do P.
Rafał_Leniar Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To do mnie? Jak miło... Naprawdę pani uważa się za wprawną poetkę? Chcę panią wybronić od totalnego potępienia przez grabarza, a pani z takim tekstem do mnie?
wesoły grabarz Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To do mnie? Jak miło... Naprawdę pani uważa się za wprawną poetkę? Chcę panią wybronić od totalnego potępienia przez grabarza, a pani z takim tekstem do mnie? no właśnie dziwię się bo postawa Pana Rafała znacznie pozytywniejsza od mojej powiadam: nara ;d
Kaja Skurzyńska Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Czyta się mdło. Wiersz się strasznie ciągnie i przewleka. I bardzo razi mnie ten fragment: Szukam tej ciszy Co wciąż za mną chodzi- raczej nie co, a która. Bardzo mi się to tutaj nie podoba
Katarzyna Oberda Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To do mnie? Jak miło... Naprawdę pani uważa się za wprawną poetkę? Chcę panią wybronić od totalnego potępienia przez grabarza, a pani z takim tekstem do mnie? Tak do Pana w podziękowaniu :) Wysłałam Pana do Mewy czyli Mojej Mamy Ewy Dziękuję :)
Oxyvia Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To do mnie? Jak miło... Naprawdę pani uważa się za wprawną poetkę? Chcę panią wybronić od totalnego potępienia przez grabarza, a pani z takim tekstem do mnie? Tak do Pana w podziękowaniu :) Wysłałam Pana do Mewy czyli Mojej Mamy Ewy Dziękuję :) Czy Rafał Leniar i Klaus Kalarus to ta sama osoba? Czy też komuś się "cóś pomylało"? A co oznacza ta poezja?:Kalarus,idżże na larus! Wysłałam Pana do Mewy czyli Mojej Mamy Ewy Bardzo ciekawa twórczość. Na pewno ciekawsza niż wiersz na górze. I z ukrytym przesłaniem. Swoją drogą, niektórych orgowiczów lepiej nie bronić. Zwłaszcza w czasach upałów. Widzę tu coraz więcej takich (przepraszam) przypadków.
M._Krzywak Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 To ma być twórczość? Pozdrawiam.
bona Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Wiersz słaby, nic nowego, zbyt pospolity. Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi