Katarzyna Leoniewska Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 *Chleb i wina modlę się do twoich pleców o odpuszczenie win między nami znak krzyża akt pojednania przemieniam uśmiech w krew cud niedopowiedzianego upuściłam kielich w ofierze dzielę się brakiem powietrza dum spiro spero pod kolanami rozpoczyna się droga nie chodzę w pokoju Chrystusa
Marlett Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Kasiu! dum spiro spero pod kolanami rozpoczyna się droga nie chodzę w pokoju Chrystu bardzo wymowna strofa. ''póki oddycham, nie tracę nadziei'' Radości.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 modlę się do twoich pleców o odpuszczenie win między nami znak krzyża - a dla mnie zwłaszcza to, świetny pomysł:) Za cały wiersz: plusisko.
Sylwester_Lasota Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 ... no dobrze, ale czy w tytule nie powinno być: "chleb i wina"?
Anna Siedem Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 tak, chleb i wina, Kasiu, byłoby chyba lepiej? Co by nie mówić, trudne są stosunki międzyludzkie, nawet wirtualne. Pozdrawiam ciepło
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Dziękuję za komentarze! Wskazówka co do tytułu, jak najbardziej... Tyle, że kiedy wchodzę w swój post wyświetla mi się treść wiersza, ale bez tytułu - i nie bardzo wiem, co z tym zrobić.
Marlett Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiu! Nic nie zrobisz ,bo tytuł się nie wyświetli. Jedynym wyjściem jest zrobienie podtytułu - czytelnik zrozumie.:))) Powodzenia:)
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Dzięki Marlett :)
Czarna Perła Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to ja się dołączę do tych słów, jesli można :) cz.p.
Waldemar Talar Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 ciekawy i przemyślany i poruszający wiersz. pozdrawiam Waldemar
Sylwester_Lasota Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 dawno mnie tu nie było, a tu proszę... miło mi, że sugestia została przyjęta. moim zdaniem ten tytuł zmienia trochę wydźwięk wiersza... na plus. pozdrawiam serdecznie.
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 A ja dziękuję za sugestię... :)
Rekomendowane odpowiedzi