bajka-bajka Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 upojona ust Twych dotykiem spijam słodkość myśli wplatanych słowem w sitowie pocałunków kiężyc przymyka oko na wszystko a gwiazdy palą się ze wstydu przed nieprzytomnością spojrzenia z którego tylko wróżyć
Anna Siedem Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Niezła ta nocka, tylko pozazdrościć, bo ja sobie mogę tylko poczytać o takiej upojnej nocy, ale jak bajka to bajka. Miło było poczytać. Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 gwiazdy palą się ze wstydu ot wstydnice!!!bo mysl wplatają w sitowie pocałunków, taka gęstość? ech tylko poza-zdroscić., cmokES
Piotr_Jasiński Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Bajeczny klimat :)) Pozdrawiam Ps. "a obok róża pąsowieje" Tak mi się do tego księżyca skojarzyło :))
bajka-bajka Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuje Aniu.....no wiesz, jak to bywa w bajkach....zostaw uchylone okna, moze i dla Ciebie ksiezyc pusci oczko......serdecznosci ;)))
bajka-bajka Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "bo ze swiata mamy tyle , ile same sobie wezmiemy" hihi......oj sama jestem w szoku, ale coz mile to okrutniscie.......serdecznosci Stasiu i moc buziakow ;)))
bajka-bajka Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozsiewajac zapach namietnosci hi.....serdecznie Cie Piotrze pozdrawiam i zycze milego dnia ;)))
Atena Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 pierwsza strofa jakoś tak za słodka, ale ogólnie ładne. więcej takich nocy:) pozdrowienia
Marlett Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Bajeczko ! Lekko ,przyjemnie ...a ja w nocy spać nie mogę i słucham rechotu żab:))) Serdeczności.
marta_sawicka Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to najbardziej mi sie podoba - pieknie ,pozdrawiam cie bajeczko:)
bajka-bajka Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 wszystkim slicznie dziekuje za mile slowa i zycze pogody ducha ;)))
Czarna Perła Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 miło Cię znów widzieć i czytać... :) klimacikowe noce...oby więcej takich :) cz.p. :)
Judyt Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 całuśnie dość, można odejść za daleko, niedopełniona puenta w sam raz, choć dopełnić miałabym skłonność, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi