Spiro Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 obiecałem nie nadużywać słów nie przekręcać z boku na bok po północy przestałem sypiać dla zabicia czasu czytam tytuły na półce i dziwię się jak niewiele znaczy cisza kiedy jej nie słucham * dzisiaj w naszym domu żałobnicy ty i ja – na koniec zrozumiemy że prawdziwe historie powstają z niemocy
Oscar Dziki Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Anna Siedem Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Czytając Twój kolejny wiersz jestem coraz bardziej pełna uznania dla Twojego pióra. Utwór godny uwagi, zatrzymania się na chwilę w tym pędzie do nikąd. Bardzo mi się podoba, a najbardziej zakończenie: "że prawdziwe historie powstają z niemocy" tak wiele mówią te słowa. Pozdrawiam i czekam na kolejne wiersze
Oscar Dziki Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z ciekawości zapytam: co na przykład takiego (ale prawdziwego) mówią te słowa?
Spiro Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierwsze pytanie jest tak głupie i dziecinne, że szkoda czasu na odnoszenie się do niego. kto powiedział, że chodzi o słuchanie ciszy. może odtematycznione, a może wymaga wkładu własnego i trochę osobistych emocji. nie chcę jednak za dużo od Ciebie wymagać. zajmie Ci to tyle pamięci operacyjnej, że nie zmieści się kolejny tom słownika lub almanach wszechwiedzącego. na koniec - czytając Twoje komentarze chciałbym zasugerować, żebyś przerzucił się na lekturę instrukcji obsługi maszyn rolniczych. tam wszystko powinno być dokładnie opisane, logiczne i wprost. a jeśli nie, to dopiero będziesz mógł się wykazać.
Spiro Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję bardzo. może będą następne pozdrawiam
Oscar Dziki Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierwsze pytanie jest tak głupie i dziecinne, że szkoda czasu na odnoszenie się do niego. kto powiedział, że chodzi o słuchanie ciszy. może odtematycznione, a może wymaga wkładu własnego i trochę osobistych emocji. nie chcę jednak za dużo od Ciebie wymagać. zajmie Ci to tyle pamięci operacyjnej, że nie zmieści się kolejny tom słownika lub almanach wszechwiedzącego. na koniec - czytając Twoje komentarze chciałbym zasugerować, żebyś przerzucił się na lekturę instrukcji obsługi maszyn rolniczych. tam wszystko powinno być dokładnie opisane, logiczne i wprost. a jeśli nie, to dopiero będziesz mógł się wykazać. Spodziewałem się obraźliwej odpowiedzi i się nie zawiodłem:) Fajnie, twoja odpowiedź w streszczeniu to dla mnie: "spadaj głupi jesteś, nie gadam z Tobą" i nic poza tym. dziękuję i pozdrawiam. Odpowiadaj na posty fanów tylko. Daleko zajdziesz. Buziaki.
Spiro Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierwsze pytanie jest tak głupie i dziecinne, że szkoda czasu na odnoszenie się do niego. kto powiedział, że chodzi o słuchanie ciszy. może odtematycznione, a może wymaga wkładu własnego i trochę osobistych emocji. nie chcę jednak za dużo od Ciebie wymagać. zajmie Ci to tyle pamięci operacyjnej, że nie zmieści się kolejny tom słownika lub almanach wszechwiedzącego. na koniec - czytając Twoje komentarze chciałbym zasugerować, żebyś przerzucił się na lekturę instrukcji obsługi maszyn rolniczych. tam wszystko powinno być dokładnie opisane, logiczne i wprost. a jeśli nie, to dopiero będziesz mógł się wykazać. Spodziewałem się obraźliwej odpowiedzi i się nie zawiodłem:) Fajnie, twoja odpowiedź w streszczeniu to dla mnie: "spadaj głupi jesteś, nie gadam z Tobą" i nic poza tym. dziękuję i pozdrawiam. Odpowiadaj na posty fanów tylko. Daleko zajdziesz. Buziaki. brawo Oscar! wreszcie udało Ci się coś poprawnie zinterpretować. czy to nie jest wspaniałe uczucie? Twoje komentarze są szydercze i obraźliwe, więc moje odpowiedzi też. naucz się grzeczności i szacunku dla innych jeśli oczekujesz tego samego. skoro jesteś jedną z nielicznych, jeśli nie jedyną osobą, którą traktuję w ten sposób, to może problem jednak leży po Twojej stronie? a buziaki zachowaj dla innych. obcych mężczyzn nie wypada publicznie całować. i nie chcę przypominać sobie obiadu
Oscar Dziki Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czemu?
Oscar Dziki Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Owszem, są szydercze, ale czy obraźliwe? Skoro jesteś taki skrupulatny, to może też zauważysz, że moje komentarze są rzeczowe, a Twoje odpowiedzi wcale. Za to są personalnie ustosunkowane. Gorące buziaki Misiaczku.
Anna Siedem Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Oskarze DZIKI Czujesz się zawsze taki "mocny w gębie"? A czy wiesz, że Twoje najskrytsze słabości, o których nikt nie wie (tylko Ty i Pan Bóg) to właśnie prawdziwa historia o Tobie? Czy moja odpowiedź stysfakcjonuje Ciebie? Wątpię znając Twoje zdolności. Szkoda, że taki talent idzie tylko w jedną stronę. Ciekawy z Ciebie typ człowieka. Jesteś fanem Kuby Wojewódzkiego?(to by wiele tłumaczyło). Pozdrawiam i życzę Ci wszystkiego co najlepsze.
Spiro Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 czasami są rzeczowe, ale powyższych za takie nie uważam. Ty szydzisz z autora wiersza, bo uważasz, że jest bez sensu. ja szydzę z autora komentarza, który moim zdaniem jest bezsensowny. Ty masz takie prawo i ja też. odpowiedzialność za słowa powinna być po obu stronach. tyle na ten temat. Twoje "buziaczki" i "misiaczki" pozostawiam bez komentarza
zak stanisława Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 nie zgadzam się zes Oscardem co do tej ciszy Pl mówi:ak niewiele znaczy cisza kiedy jej nie słucha a to zupełnie sprzeczne ze słowami Oscara:- "jak niewiele znaczy cisza kiedy jej nie słucham" nie słuchać ciszy??????. wstrząśnięty jestem/ nie słychać, a nie słuchać, to delikatna różnica!!!!!!!tylko Y na U cmokeS Spiro!!!!!! *
Oscar Dziki Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Słowo "słychać" dopiero w twoim komentarzu Stanisławo wystąpiło.
Waldemar Talar Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 a do mnie wiersz twój trafił, a fragment końcowy zadziwił prawdziwością. pozdrawiam Waldemar
PannaBeata Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Cisza w porządku, a niemoc czarowna:) Dobre.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Też nie chcę nadużywać słów (już po północy:) - naprawdę jest co czytać w tym wierszu:) Więcej takich sobie życzę. Pzdr.
Dariusz Sokołowski Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 "już czas ukochać w sadzie pustkowie bezdomne" i tak jakoś zapachniało lasem. ale na listość bosą ściągnij tytuł, albo się nie zaimkuj. pozdrawiam.
Oscar Dziki Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wreszcie ktoś mnie przejrzał jak gruszka.
Rekomendowane odpowiedzi