Lady_Supay Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 noc zawisła na szybie cienie w kącikach oczu zasypiają powoli na granicach mara wron wyleciała ze ściany chowając w skrzydłach światłojuż za późno na romans z odbiciem rozkraczę się dla nichpo drugiej stronie
zak stanisława Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 rozśmieszyło mnie rozkraczę wronie to takie....a wiersz b.lapidarny,noc zawisła na szybie cienie w kącikach oczu zasypiają powoli---- ładne to! miłego dnia /es
Tomasz roman Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie zgodzę się ze stanisławą, wiersz jest, co się tu rzadko zdarza, krótki, ładny, treściwy i ten cytat o którym wspomniała Zek, to jest świetne, tylko puenta za krótka, pozdrw
Lady_Supay Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasieńko, bo ja jestem wrona. ;) Fenkju i słonka, i wiatru dla ochłody!
Lady_Supay Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie zgodzę się ze stanisławą, wiersz jest, co się tu rzadko zdarza, krótki, ładny, treściwy i ten cytat o którym wspomniała Zek, to jest świetne, tylko puenta za krótka, pozdrw Jak miło. ;) a pointy nie rozbuduję, jest jaka jest i taka być musi. Słonka!
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Taki ptasio uroczy - bardzo mi się podoba! :)
Tomasz roman Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 O co chodzi z tym Almachem najlepszych wierszy ,gdzi można go wyświetlić?
Czarna Perła Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 takie wieczorne...własnie taki mam nastrój, więc pasuje mi ten wiersz.. ..i taki zgrabny :) pozdrawiam cz.p.
Robert Kmiel Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 a ja bardzo całość a to naj: (to dopiero jest komentarz lapidarny) „mara wron wyleciała ze ściany chowając w skrzydłach światło” lubię wrony i wszystko co fjuwate pozdrawiam i dziękuję Kmiel też ze skrzydełkami ;)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wcześniej też, choć by być szczerym muszę powiedzieć, że wg mnie zbyt łatwo użyłaś tu, milady, tych kursyw - one są takie oczywiste, że mogłoby ich w ogóle nie być (tzn. wersy tak, ale bez kursywy). Hm... A zresztą - niech sobie będą!;)
Ewa_Kos Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 ...się podoba, bardzo:)) bezdyskusyjnie:))) Pozdrawiam serdecznie:))) EK
Luthien_Alcarin Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 kobieco i lirycznie... mrrrrr lubię Pozdrawiam Agata
Waldemar Talar Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 wiersz bardzo zgrabny nastrojowy i ma klimat pozdrawiam Waldemar
Espena_Sway Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 witaj :) dla mnie jest okej, choć w jednym momencie nie mogę przetrawić Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moim zdaniem to sŁowo psuje klimat, może jakiś synonim? serdecznie Espena :)
Rekomendowane odpowiedzi