egzegeta Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Po pierwszym czytaniu umknęło mi to berło, Dopiero po komentarzu Reni zaskoczyłem:) Ale to tylko kobiety mogą takie szlachetne nazwy przypisywać:))) Co niektórzy /albo wszyscy/ poczują się królami :) Fajnie Pozdrowionka
zak stanisława Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Ateno, widać wszystkim nam brakowało tej zieleni, witam po przerwie. PannoBeato, masz rację, nic nie jest w pewnej mierze zalezne od nas, ale sami musimy kuć swój los i dążyć do szczęścia, nawet gdy trwa tylko jedną noc, warto. Reni, magicy istnieją i nie tak łatwo o nich zapomnieć, zresztą warto pamiętac dla wierszy... he he egzegeto, miło że wróciłeś, z tego wynika że czasem powroty są potrzebne- he he wszystkim miłego dnia!!!!!
a._mrozinski Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Bardzo dobry wiersz. Świetnie, że nadal trzymasz wysoki poziom. a.mroziński
zak stanisława Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 cieszą twe słowa,serdecki cmokes
Czarna Perła Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 przyciąga.... łądnie... do ulubionych... pozdrawiam cz.p.
Nata_Kruk Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Delikatnie, kobieco, ale wymownie. Pozdrawiam... :)
IN Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 hmm.... to be, or not to be ;) a może lepiej być królową jednej nocy niż nie być nią nigdy..? :)))))
Jacek_Suchowicz Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo ładne ale : spotkałaś miłość taką maleńką co zadawala się małą chwilą tryśnie erosem małą kropelką a Ty znów myślisz czy tu coś było? potem Cię spotka gdzieś na wakacjach ożyje znowu minutką ciepła chociaż to bezsens, bez żadnej racji chwilą dopada - i w mig ucieka pozdrawiam Jacek
John_Maria_S. Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Bardzo kobieco, bardzo delikatnie i bardzo.....mi się podobało. Pozdrówka. :)
zak stanisława Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Perełko, Nato, dziękując za komentarz zyczę miłego dnia!!!! każdego!!!
zak stanisława Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Inko, tez tak uważam, ale jednak chciałoby się więcej królowania, he he buziam dłuugo cię nie było!!!! Jacku, sama prawda, tak w istocie jest!!! dzięki . nawet ta miłość maleńka błąka się gdzieś koło serca w pamięć wryła się najmocniej kwitnie znów latem owocnie cmokes Jacku.
zak stanisława Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 JOhnie obojga imion, miło Cię znowu gościć, cosik opuszczałeś moje progi...;))) zyczę radosci cmokeS
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Rzuciłem okiem na komentarze - Stasiu, ty też wracasz z dalekiej podróży? Ja to przez chwilę nawet się obawiałem, że mnie wykasowali z rejestru:) Ale wróciłem i proszę - od razu dobra, smakowita, krótka forma. Sen nocy letniej:) Powtarzam za Beenie - ładne myśli pięknie ujęte w słowa. Pozdrawiam serdecznie!
zak stanisława Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Bartoszu, miło cię powitać, zgadłeś wróciłam z podróży po wybrzeżu Anglii i Londynie, i mam zawót głowy,co do naszych cen... i nie tylko ujęłą mnie uprzejmośc anglików, ciągle tylko- sorry...;))) przeraziłą otyłość angielek miło że wpadłeś, miłego dnia! cmokeS
Rekomendowane odpowiedzi