Spiro Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 pochłaniam noc ona mnie wciąga w zaułki niepewnych obietnic i szczerych pożegnań ostatnim tramwajem zgrzyt na zwrotnicach proste mechanizmy z czasem przestają działać jednak uciekam w schematy podziemnych przejść i ciągów do rana tylko rozkład dworcowych barów nie daje się oszukać zgarniam drobne na bilet jeszcze godzina i będę nieswój
Tomasz roman Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no nareszcie jakiś konstruktywny utwór z finezją i brakiem powtarzalnośći - brawo odemnie! Pozdrawiam!
Luthien_Alcarin Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 podoba mi sie jest klimatyczny ..dobry rozkład slow w wersach-bardzo za to plusuje Moze wolałabym zeby pierwszy wers był bez kursywy (wtedy drugi wers dawałby wieksze możliwosci czytelnikowi) Pozdrawiam agata
zak stanisława Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Spiro, podziwiam...piszesz coraz lepiej,każdy wiersz dojrzewa jak słodki klaps;))))
Beenie M Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Ładne przejścia do kolejnych wersów - dobrze się czyta. pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Fajnie się czyta i dużo swieżego spojrzena na ograną rzeczywistość:) O! Pozdrawiam latem ciepło:))
Nata_Kruk Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Ciekawy pomysł na blues'a... prosto i fajnie. Pozdrawiam... :)
Spiro Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 miło mi znów z Wami obcować. i dziękuję bardzo za miłe słowa pozdrawiam
wesoły grabarz Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 zgrabnie zgrabnie na tak Panie Spiro ;>
egzegeta Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Szanowny Panie Spiro ten blues dobrze brzmi choć w jednym miejscuproste mechanizmy z czasem przestają działać jednak uciekam w schematy podziemnych przejść i ciągów albo bym wyrzucił "jednak" albo zamienił na "wtedy" bo skoro proste mechanizmy przestają działać to wtedy uciekam - tak to sobie wypatrzyłem. Nocny blues nie może się nie podobać :)) Pozdrawiam
Czarna Perła Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 prosty i fajny, podoba się pomysł, jest klimat i podoba mi się zwłaszcza końcówka.... :) cz.p.
Rekomendowane odpowiedzi