IN Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 w gamach szarości zarys formy wyostrza granica światła i cienia - krzywa pod naporem wzroku linia odkształca się rozciąga i drży naprężona struna
adam sosna Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 prawie widzę - tak mam (ale trafiła się "zbitka" tytułów) "gama szarości" - szare pluszowe fałdowane story ++
Anna Siedem Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Przypomina mi sen, to Przebudzenie jest jak senne widzenie, oczyma duszy to widzę. I co dalej z tą "naprężoną struną"?
zak stanisława Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Gdy mówię że coś jest krzywe, panwkratke mawia:- patrz tak długo aż się wyprostuje, sorki, Twój wiersz mi przypomniał te słowa, w gamach szarości, zarys formy granica światła i cienia krzywa (linia )pod naporem wzroku odkształca się rozciąga i drży teraz dopiero dojszło do mnie że to jest ERotyk subtelny, kobiecy architektoniczny, INKO, SUPER!!!!! cmoookes!!!!
Nata_Kruk Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 :))... no... takie przebudzenie to jest to. Pozdrawiam... :)
egzegeta Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 no nie myślałem, że Inka tak to finezyjnie widzi tylko to drżenie jakieś dziwne... drżenie???? kurcze ...jakiś parkinson chyba A Ty Stasiu znów architektonicznie... no ja nie mogę :) co za widzenie świata INko jesteś superaśna że o wierszu nie wspomnę;))) i tym razem nie pozdrawiam za gorąco:)
egzegeta Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 to jeszcze raz ja tym razem w sprawie tytułu jakie znów przebudzenie tak jakby ktoś/coś spało kurcze jakieś takie erotyczne a tu przecie o zupełnie co innego chodzi INko popracuj nad innym tytułem:))) aha i w czwartym wersie coś bym zmienił ale niech tam - jak Ty wiesz lepiej, to już niech tak zostanie tym razem Pozdrawiam i to wyjątkowo chłodno, żeby było przyjemniej:)
Atena Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 oj drży, drży. ładnie, subtelnie i powoli. p.
Fagot Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Subtelnie i pomysłowo :-) dobry wiersz Pozdrawiam
IN Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 budzi się to, co zasnęło przebudzenie jest intensywne... ostre, zaskakujące, niepokojące budzą się zmysły, erotyzm... rzeczywistość... wszystko co chcecie ;) dziękuję, że przeczytaliście, dziękuję za komentarz :))), INka
Waldemar Talar Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 mini wiersz ale jaki treściwy. pozdrawiam Waldemar
jacek_sojan Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 przeniesienie obrazu na dźwięk, a właściwie "widzenia" na dźwięk...synestezja w klasycznej postaci; w tym przypadku będzie to przebudzenie jednego zmysłu przez drugi zmysł; :) J.S
IN Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Jacku, nie jestem pewna czy w klasycznej postaci ;) ale synestezja niektórzy mają skrzywienie w tym kierunku ;), :)))
IN Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skoro tak twierdzisz....;) miniaturki to jak ziarenko piasku umieszczone w muszli perłopławu pozdrawiam, :)))
IN Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 jeszcze raz bardzo dziękuję Wszystkim i przepraszam, że nie odpisałam osobno na wszystkie komentarze kiepsko u mnie z czasem zrewanżuję się dzisiaj uważnie czytając nowości i wrzucając swoje trzy grosze pozdrawiam serdecznie, :))) INka
Rekomendowane odpowiedzi