Miłka Maj Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 powiedziałaś: wyglądasz jak Frida jestem nią bardziej niż mi się wydaje dojrzałam do bólu on do mnie też pisał: musisz zacząć jeść dużo witaminy B. połykam więcej każdego jutra nie czując
Atena Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 ładnie szczególnie te przerzutnie. uwielbiam tak krótko. bardzo, bardzo, p.
zak stanisława Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Miłeczko! treśćiwie, wiem, że wiesz- też lubię cmokeS
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Świetnie! Mistrzostwo krótkiej formy! Opuszczam to miejsce z podziwem :)
Olesia Apropos Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 nie ukrywam, że 1 bardziej mi sie podobała, ale pewnei dlatego, ze w 2 nie zdążyłam się jeszce wgryźć osobisty wierszyk, bardzo, więc trudno mi cokolwiek napisać czyta się dobrze, ale interpretować nie będę;) ale nie powiem, starsznie mnie interesuje ten On:D mam nadzieję, że w 3 się wyjaśni:) całuję MIła
Fagot Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Krótko ale treściwie, bardzo na TAK! Pozdrawiam
Amelija_Em. Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Tia...Frida...bardzo na czasie dla mnie , pomijając ,że film jakoś spełnia mi się w życiorysie.Odkąd ukochany został przeze mua? Bardzo Ci dziękuję. Po prostu.Całun.M.
Mr.Suicide Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 krótko, treściwie. bardzo ładne przerzutnie. świetna pointa. smutna. podoba mi się. serdecznie pozdrawiam.
Jerzy Rybak Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 no, niech Ci będzie ze względu na Fridę of course :P
Miłka Maj Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję:)
Miłka Maj Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a wiesz, że byłaś moim pierwszym gościem jak "takietamniewiadomoco" ujawniłam na orgu? dzięki Stasiu, że jesteś zawsze u mnie:) buziaki/V.
Miłka Maj Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no co Ty, przecież ja taka spokojna dziewczynka jestem;) już się przyzwyczaiłam, że różne ludzie lubią mnie ciąć;p coś wzięłam ale z 'jutra' nie zrezygnuję - póki co - b. ważne mimo, że beznamiętne i bezczuciowe. ba, fajne te cholery, nie? serdeczności/V.
Miłka Maj Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bez przesady;) ale nie powiem - miłe to, dziękuję
Miłka Maj Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trochę inny klimat, to prawda - kobieta zmienną jest;) orzesztypaplo, musisz tak paluchem w tekście? może. cmok/V.
Miłka Maj Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podobno tym "krótko" już jestem napiętnowana;) dzięki/V.
Miłka Maj Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proszę bardzo. po prostu:) z pozdr./V.
Miłka Maj Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja również serdecznie z podziękowaniami za odwiedziny
Miłka Maj Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ależ of course - rozumiem, że pierwszy wers;) to i tak zbytnia łaskawość z Twojej strony ale jakby co - żywiec stawiasz do rodzynków? serdecznie/V.
Piotr_Jasiński Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Musiałem wrócić do /1/ (ze wstydem przyznam, że nieczytałem) i powiem tylko tyle: jeszcze, jeszcze :))) Wiersz (wiersze) ładny, mam wrażenie że osobisty albo bardzo dobrze tworzysz wirtualną historię peelki. A to i tak bez znaczenia. Czuję że na dłużej zagoszczę. Pozdrawiam
Jerzy Rybak Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jassssne. Żywiec Zdrój. niegazowany. może być?
Rekomendowane odpowiedzi