M._Krzywak Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 "Na tym forum nie ma limitu." Może jednak jakiś zrobić (np. jeden wiersz na dobę) - okazuje się, że mimo jasnej wskazówki - "chcesz poprawić utwór" niektórzy wklejają dokonania całego życia na raz. Jak warsztatowcy myślą?
Mr.Suicide Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 dobry pomysł z limitem w warsztacie. jeden wiersz na dobę, bo to zaczyna się robić drażniące. haiku można powiedzieć ,że praktycznie nie odwiedzam. pokornie proszę- ocalcie chociaż warsztat !
M._Krzywak Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Iza - spokojnie, ban nie warty sprawy :) Ja proponuję poczekać na kolejne wpisy i przesłać po prostu wątek Administracji do rozpatrzenia, bo szkoda, żeby warsztat podzielił los "wierszy gotowych", a jak widać, nieumiarkowanie to nie tylko w jedzeniu i piciu.
Spiro Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 jestem za. jeden na dobę to bardzo dużo. jest bez limitu i prawie nikt tam nie zagląda. szkoda, żeby warsztat spotkało to samo. do tej pory myślałem, że wystarczy pomyśleć o innych użytkownikach, którzy też szukają pomocy. jak widać są jednak osoby, w których egoizm zdecydowanie przeważa.
Piotr_Jasiński Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Jak najbardziej za. Bardzo dobry pomysł Michale. Jeden - góra dwa na dobę i to wszystko. Jest dział Bez Limitu gdzie można sobie wierszy i setkę wpisać na raz. W Warsztacie chcemy utwór poprawić. Nie ma szansy gdy po 3 godzinach i 15 utworach jednego autora spada na drugą stronę gdzie nie każdy zagląda.
allena Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 jestem za, ale nie wierzę, że można coś poradzic; pisać każdy może. Jedynie limit na dziś może złagodzić problem:) A.
Marlett Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 W takiej sytuacji jak obecnie bez limitu nie może się obyć. Jeden wiersz na 24h.
Agnes Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 w sumie nigdy nie było takiego problemu jak teraz, rzadko ktoś tak szalał :) są dwa wyjścia: albo czekamy aż się uspokoją albo prosimy o limit (jestem za i tak nie umiałabym napisać więcej niż jeden wiersz na 24 h :D ) pozdr. a
kyo Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 etam, kiedyś zrozumieją jak działa warsztat, ja bym się nie przejmował;)
wesoły grabarz Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 nie bywam w warsztacie, ale biorąc pod uwage poziom wierszy w Z, proponuję zrobić limit - 1 wiersz na 3 miesiące ;d pzd.
allena Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O! Słusznie:) A.
M._Krzywak Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Do Z powinni wchodzić Autorzy mający na swoim koncie określoną ilość debiutów (np. 10/20), bo sytuacja jest komiczna jak debiutuje Autor, który ma ponad 100 wierszy. I wtedy sytuacja normalnieje, bo po pierwsze - taki Autor wie, co to jest ogr. i nie będzie cyrków urządzał w razie krytyki, dwa - przejdzie okres próbny, który weryfikuje i postawę i twórczość. (jest to pomysł Oscara, ale wydaje się być on najlepszym rozwiązaniem) A co do Warsztatu - widzę, że do naszego rekordowca nie dochodzą delikatne sugestie...
piewca prawdy Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 panie Krzywak nie ilosc wierszy decyduje o publikujacym a jego umiejetnosci zatem pomysl pana oscara wydaje sie naiwny
Piotr_Jasiński Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie dochodzą też bardziej bezpośrednie :)
M._Krzywak Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale o odbiorze decydują odbiorcy, a przykładowe 10/20 debiutów daje jakiś pogląd na własną twórczość, prawda?. A nawet jeśli nie, to i tak 10/20 tygodni dany Autor sobie poczeka. A pomysł wcale nie jest naiwny, jeżeli się dobrze przyjrzeć co się dzieje w Z.
Pancolek Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Moim zdaniem pan, o którym mowa, nie zrozumie i nadal będzie produkował hurtowo swoje arcydzieła. Popieram ideę limitu.
wesoły grabarz Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w imieniu moderatora nakładam na Pana 6-miesięcznego bana za nick pzd :>
Tomasz roman Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 pewnie się zaśmiejecie ale jestem za!
Agnes Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może jeśli zacznie pan sam ograniczać liczbę swoich utworów nie będzie konieczna żadna interwencja :)
Rekomendowane odpowiedzi