IN Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 dedykowany Aronowi pies ma cztery łapy i ogon do smiechu taki ogon potrafi unieść każdą radość tego świata
Niewierny Tomasz Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 zawiodłem się myślałem że dla mnie coś będzie:P ale zabawne i zgrabne
Mr.Suicide Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 nie tylko radość bym powiedział :) kocham swoje czworonogi, są wspaniałe. zawsze przy mnie, co by się nie działo i przecież nie zostawią, cokolwiek bym nie powiedział czy zrobił. ładnie Inko. krótko, a treściwie. więcej czasami nie trzeba. serdecznie pozdrawiam.
Piotr_Jasiński Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wywalić psa. I tak się każdy domyśli. Chyba że te cztery łapy to po kielichu. :))) Wtedy Panowie nie będzie nam do śmichu :))))
zak stanisława Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niewiewierny wierny? chciałby... hehe inko, dobre, ogon do śmiechu... to takie dwuznaczne... he he cmokeS
jacek_sojan Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 mam zwierzaka więc w pełni akceptuję; bardzo sympatyczny drobiażdżek, jak nasze czterołapne-ogoniaste; :))) J.S
IN Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niewykluczone...;) wszystko zależy od determinacji jeśli potrafisz chodzić na czterech łapach i merdać ogonkiem... no i oczywiście musiałbyś zmienić imię Tomasz - dyskredytuje Cię już na wstępie ;) pozdrawiam, :)))
IN Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Mister, moja psina na dodatek od czasu do czasu tarza mnie w błocie... bo lubi ;) ćwiczę refleks oraz pady... nawet mam efekty, przy powitaniu ostatnio udaje mi się utrzymać na nogach ;)
IN Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Judyt, na Arona zawsze mogę liczyć 50 kilo obezwładniającej psiej miłości wprost zwala z nóg ;) :)))
IN Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 oj, potrafi Sosno... i uwielbiam go bezgranicznie chociaż zeżarł mi buty (nowe!) :)))
Spiro Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 widzę, że zawładnęły Tobą krótkie formy. ta jest bardzo dobra. w takiej formie to co najmniej na olimpiadę. pozdrawiam
IN Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 aha... Piotrusiu Panie - to jest o pieskości a nie o perwersji ;) :)))
IN Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Stanka - oj! ;) zbereźnica :)))
IN Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 sam wiesz Jacku jak to jest... takiemu czterołapnemu nic nie umknie ucieszy się, pocieszy, no i na spacer wyprowadzi ;) :)))
IN Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Spiro, zawładnęła mną przede wszystkim niechęć do analizowania czegokolwiek a tym bardziej do pisania, ale uzależniłam się od orga, no i jeśli tu wpadam czuję się niejako w obowiązku coś klepnąć ;) na poetkę już raczej nie wyrosnę - jak niektórzy (wytykać palcami nie będę ale chyba Ci powiem, że podoba mi się to, co piszesz ;) :)))
Rekomendowane odpowiedzi