Mr.Suicide Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Twierdzenie niech powroty odbiją się czkawką wtedy i tylko wtedy gdy zabraknie racjonalności- nigdy za wiele kiedy poruszamy się w metryce dyskretnejDowód ponowne pojawienie się w punkcie zero może zaowocować w takim przypadku optymalnym rozporządzeniem czasu na przyszłość chciałbym już nigdy nie prowokować twojej nadwrażliwości do destruktywnych działań 30.V.07r.
Jimmy_Jordan Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 twierdzenie nie pozbędziemy się czkawki rozstań bez szklanki wody i cukru czasem warto wyjść z siebie i przestać drgać na dźwiękach ciszy dowód byłaś tu kawałek czasu jak na ironię znów się przywlekłaś na przyszłość kupiłem tonę słodkiego nie dbam o liczniki... Może coś bliżej 1 tematu, bo z tego co napisałeś trudno cholernie rozpoznać związek między twierdzeniem- dowodem i wnioskiem... choć za pomysł + pozdrawiam Jimmy
Robert Kmiel Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 trudne to twierdzenie ale jak dla mnie bomba przy pierwszym czytaniu nie tak łatwo ogarnąć więc czyta się jeszcze raz i jeszcze proszę nie zmieniaj za dużo dziękuję Kmiel
IN Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Mister, coś w tym jest może inna inna wersyfikacja... jeszcze wrócę podoba mi się myśl Inka, :)))
Mr.Suicide Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Jimmy za podpowiedzi, ale nie zanosi się tym razem na jakieś rewolucyjne zmiany. dałem go do W tylko ze względu na drobną kosmetykę. niewiele więcej. wczytaj się, na pewno się dopatrzysz tego połączenia między twierdzeniem i dowodem a wnioskiem. dziękuję jeszcze raz za podpowiedzi, wizytę i plusa za pomysł :) serdecznie pozdrawiam.
Mr.Suicide Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no cóż ;) nie zamierzam szczególnie zmieniać. zresztą jw. cieszę się, że Ci się podoba i zachęca do ponownego czytania. serdecznie pozdrawiam.
Mr.Suicide Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się Inko, że coś tam jest na plus. może jeśli ktoś łaskawie wpadnie i coś jeszcze podrzuci oprócz Jimmiego....... serdecznie pozdrawiam.
Piotr_Jasiński Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Dowód i Na przyszłość jest bardzo ok. W Twierdzeniu coś mi nie gra. Szczególnie pirwszy i ostatni wers. Ale całość pozytywnie odbieram. Pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ostatniego wersu raczej nie ruszę, chyba że mnie nadzwyczajnie oświeci ;p (podpowiedź, bo widzę że może być ciężko- pierwszy wers jest z silnym podtekstem. jakim, to można się łatwo domyślić ;) , a co do pierwszego , to zgadzam się z Tobą. mi też jakoś nie gra. jeszcze nad nim pomyślę. cieszę się, że pozytywnie :) serdecznie pozdrawiam, Piotrze.
IN Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niech powroty odbiją się czkawką wtedy i tylko wtedy gdy zabraknie racjonalności - nigdy za wiele kiedy poruszamy się dyskretnie w metryce Dowód ponowne pojawienie się w punkcie zero może zaowocować rozporządzeniem czasu optymalnym na przyszłość chciałbym już nigdy nie prowokować twojej nadwrażliwości do destruktywnych działań Mister, takto misię ;) hej :)))
Mr.Suicide Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Inko. skorzystałem troszeczkę, ale zawsze. teraz pierwsza strofa wygląda lepiej. reszty nie zmienię. raczej. dziekuję za wizytę i pomoc. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi