wianeka Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 piszę bo muszę by przeżyć jeszcze jeden wers jedną strofę Nie wybawisz mnie dlatego nie proszę postanowiłem nigdy już nie pokazać swego serca zabić je w ogniu i patrzeć jak zdycha Piszę by żyć pisaniem nic poza tylko dzienna porcja: Rzeczywistość Ja Pragnienie przyjmij to jako założenie chwili
Niewierny Tomasz Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest definicja grafomanii, może ten wiersz nie jest tego sztandarowym przykładem, ale pisanie o pisaniu to taka sztuka dla sztuki, nie zaciekawi czytelnika. Pozdrawiam
wianeka Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 może, to rodzaj imperatywu kategorycznego. a nie przykładu grafomanii. nigdy nie krytykuję komentarzy, ale teraz zrobię wyjątek. Piszę bo muszę jest czymś bardzo conradowskim. Zastanów się jeszcze raz nad swoim komentarzem
Niewierny Tomasz Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Przecież nie napisałem, że Twój wierszy jest grafomanią tylko te słowa zacytowane są definicją jej (wg mnie) zresztą wiersz i tak jest słaby i zastanowiłem się już za pierwszym razem. Piszesz dużo mądrych słów w odpowiedzi, a czy nie lepiej napisać dobry wiersz.
BlackSoul Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wg mnie tak brzmi lepiej , ale co ja tam wiem ;) pozdrawiam
wianeka Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 też mi się bardziej podoba, dlatego zmieniłem. Dzięki za komentarze
BlackSoul Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 ciesze się, że mogłam pomóc :) nie ma za co, cała przyjemność po mojej stronie pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi