Piotr_Jasiński Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 wymięte ego wyrzucę za okno bez cienia skruchy ze śmiechem figlarnym zagłuszę chandrę zwalczę zgagę bimbaniem wychodzę bez rozpamiętywania i pytań na rybach odpocznę coś skrobnę limeryk może dla żartu wieczorem kufel bez stresu i odpowiedzi a potem wrócę i usnę snem niesprawiedliwego może ze znaczeniem
zak stanisława Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 wymięte ego wyrzucę za okno bez cienia skruchy ale ze---------- tutaj pozostawienie samego zenic nie wnosi..... śmiechem figlarnym zagłuszę chandrę zwalczę zgagę pozdrawiam ciepło Es
Piotr_Jasiński Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Ewidentnie nic. Coś pokombinuję. Dzięki i również pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 mnie tam się podoba. można by troszeczkę pomyśleć na pointą, ale w zasadzie sposób w jaki została sformułowana też tak bardzo z kolei nie przeszkadza ;) serdecznie pozdrawiam, Piotrze.
Piotr_Jasiński Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Właśnie - puenta. Mi też troszkę nie leży, oprócz snu niesprawiedliwego. Generalnie peel olewa to na czym mu wcześniej zależało i właśnie dlatego tak mi się układa. Ostatnią strofę mogę bez problemu wyciąć, może będzie lepiej. Pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem czy usuwać. może po prostu coś w niej zmienić. 'snu niesprawiedliwego' też bym nie ruszał. pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Puenta jak najbardziej-zostawić, tytuł(a) również, dziękuję.Tyle Pozdr.burzowo
Piotr_Jasiński Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem czy usuwać. może po prostu coś w niej zmienić. 'snu niesprawiedliwego' też bym nie ruszał. pozdrawiam. Troszkę pokombinowałem. Może coś z tego wyjdzie. Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Punetę jako taką zostawię na pewno. Ostatni wers troszkę zmodyfikowałem. A tytuł - choć raz jstem jako tako zadowolony z tytułu :) Pozdrawiam już po burzy :)
Judyt Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Punetę jako taką zostawię na pewno. Ostatni wers troszkę zmodyfikowałem. A tytuł - choć raz jstem jako tako zadowolony z tytułu :) Pozdrawiam już po burzy :) a potem wrócę i usnę snem niesprawiedliwego byleby ze znaczeniem, pozdr. duszno:)
Piotr_Jasiński Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 A więc z tej stony radzisz zajść. Co prawda zmienia w sumie całość. Do zastanowienia biorę :)
Judyt Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotr Jasiński naspisał: Nie oczekiwana zmiana:) nie zmienia całości moim zdaniem, nie ma obojętności,ona najgorsza. Pozdr.
Piotr_Jasiński Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotr Jasiński naspisał: Nie oczekiwana zmiana:) nie zmienia całości moim zdaniem, nie ma obojętności,ona najgorsza. Pozdr. Myślałem o całości puenty. Ale powoli się prakonuję do Twojej wersji.;)
Judyt Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotr Jasiński naspisał: Nie oczekiwana zmiana:) nie zmienia całości moim zdaniem, nie ma obojętności,ona najgorsza. Pozdr. Myślałem o całości puenty. Ale powoli się prakonuję do Twojej wersji.;) przekonałeś mnie:), pozdr.
Judyt Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się z puenty Piotrze, jedno"może"czasem potrafi wnieść odrobinę zieleni, figralnie z lekkim uśmiechem, pozdr.ciepło
Marlett Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Piotrze! Nie czytałam przed zmianami. Myślę ,że to wersja końcowa. PozdrawiaM.
HAYQ Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Ja czytałem i prawdę mówiąc nie wiem. Czekałem na zmiany. Teraz, jakby optymistyczniej, poprzednio puenta bardziej odpowiadająca postawie peela. I właściwie obydwie wersje są ok. - myślę, że autor wie najlepiej. :) Pozdrawiam.
Piotr_Jasiński Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Marlett HAYQ Zmianie uległa tylko puenta, a raczej jaj ostatni wers Na początku było: "czas już jest bez znaczenia" potem troszkę ewoluowało aż do obecnaj wersj. Tak jak HAYQ napisał i idąc za radą Judyt na nieco bardziej optymistyczną przerobiłem. Myślę że to już koniec zmian. Pozdrawiam Was serdecznie
Robert Kmiel Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 widzę że już po warsztacie bardzo dobry wiersz w świat go dziękuję Kmiel
Rekomendowane odpowiedzi