Nieprzyjaciel Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 I nawet gdybyś chciała tu i teraz robić mi laskę, powiedziałbym - nie, pasuj, poniżasz się. Ja nocami myślę, że może cię kocham, a ty wyskakujesz z takim czymś. Stałbym nieruchomy jak ta pompa między blokami. Woda niezdatna do picia. Żadne przeleć mnie. Nie ma już wódy. Nie żwirujemy dziś lufy. Kurwa, czilałt w windzie, między piętrami. Jest trzecia. Nie puszczaj Cohena. Co za ciota. Daj fajkę. Powinniśmy teraz siedzieć w twoim pokoju i pić herbatę. Cytrynową, malinową, chuj wie. Wszystko jedno. Nie powinienem ci mówić, że te wszystkie wiersze, ja piszę na kwasie. Nic nie powinienem mówić. Za dużo wódy. Wóda kosztuje, niedługo wykrwawię się pieniędzmi. Wtedy skończę jak syn tej obleśnej baby, która przychodzi czasem do nas na obiad. A ty, dasz mi obiad? Będę brudny i będę śmierdział wódką. Dasz? Winda nie śmierdzi papierosami. Tutaj śmierdzi podnieceniem wyciągniętym przez papierosy z płuc. Śmierdzi desperacją. Nie śmierdzi szestastoletnimi orgazmami. Śmierdzi wódką. Nie przed tym zapachem klękałem. Żadne przeleć mnie. I ty już dziś nie pijesz, mała.
Katarzyna Brzezińska Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Mocne, naturalistyczne, ale ma swój zamysł. Mimo tego, iż ja dryfuję zwykle po dużo łagodniejszych klimatach, doczytałam do końca. Dobrze prowadzona narracja. Za całość + Pozdrawiam
piewca prawdy Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 tragiczna paplanina. pisane po pijaku?
Górówka Meduza Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. żebyś się zdziwił
Gość Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Lew Starowicz nazywa to problemem dzielenia kobiet na Anioły- żony i Diablice- do łóżka
Górówka Meduza Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tego nie czytałam ale za to świetnie orientuję się w mechanice kwantowej
Gość Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tego nie czytałam ale za to świetnie orientuję się w mechanice kwantowej fiu, fiu..coś słyszałam o kotach ;D
Górówka Meduza Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na ile głęboko się pani orientuje?
Gość Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na ile głęboko się pani orientuje? na tyle, żeby kiedys napisac wierszyk o tym;D nie, nie, ja bardziej humanistycznie, ale mam w domu kogos kto mi opowiadal, poza tym czytalam w jakims czasopismi, a Focus, tcu tcu:)
Górówka Meduza Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na ile głęboko się pani orientuje? na tyle, żeby kiedys napisac wierszyk o tym;D nie, nie, ja bardziej humanistycznie, ale mam w domu kogos kto mi opowiadal, poza tym czytalam w jakims czasopismi, a Focus, tcu tcu:) a zatem życzę powodzenia
Gość Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na tyle, żeby kiedys napisac wierszyk o tym;D nie, nie, ja bardziej humanistycznie, ale mam w domu kogos kto mi opowiadal, poza tym czytalam w jakims czasopismi, a Focus, tcu tcu:) a zatem życzę powodzenia czy to jakiś przytyk? :) przecie nie piszę, że sie znam;) nic, a nic ;D nawet w mojej dziedzinie- czapka z glowy przed wiedzą :)
Górówka Meduza Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zdecydowanie nie prztyk lubię czytać pani wiersze choć żałuję że szybko znikają
Gość Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o! miło:) tcu, a to taki mały problem z wymiarem ;D
Górówka Meduza Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. którym że się spytam?
Gość Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. którym że się spytam? z czwartym, czwartym
Górówka Meduza Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 och rozgadaliśmy się a tutaj trzeba iść komentować poezję nie zaśmiecajmy tego wątku i tak jest dużo bałaganu na tym forum porozmawiamy kiedyś przy tiramisu i kawie
Rekomendowane odpowiedzi