Imago Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jestem sumą swych umiejętności pomniejszoną o różnicę mych niemożności i tylko dzięki moim możliwościom jestem zwielokrotnioną wielokrotnością samej siebie
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 pomysł ciekawy acz jak dla mnie przeszkadzaja specyficznie podzielone wersyi..mimo, iz prawdopodobnie jets to zabieg celowy, chyba niektóre wyrazy wolalabym widzec w jednym wersie..jednak zpewnosicia plus za pomysł:) Pozdrawiam_Agata
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Imago - wydaje się ten wiersz matematycznym rachunkiem wyobraźni - bo trudno sobie przedstawić w rzeczywistości liczbę, która jest ...zwielokrotnioną wielokrotnością (samego) siebie... - choć proste równanie - nieosiągalne z praktyki codziennego rachowania myśli - dla mnie wiersz jest wporządku - ale stanowi jakgdyby przedpole lub końcową część jakiejś dłuższej kwestii - treści - jej podsumowania pozdrówko W_A_R
Rekomendowane odpowiedzi