Judyt Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 nie mam weny do pisania tylko.aż do malowania fiksatyną trochę jedzie oby wiedzieć tak.miłosiernie gdzież jest oczu nasycenie zdobywcą spojrzenie o niewiernie nie.po to konturówką to my.symbol.siebie 28.04.07r./"do obrazu" cz.2/
IN Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 fiksatyna w zestawieniu z nasyceniem oczu robi na mnie piorunuące wrażenie hej, :)))
Judyt Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no.pozdrawiam/iza ps. a tak (do końca) poważnie - po co te kropeczki? /i. Izo również pozdrawiam, kropeczki element postoju;) jak najbardziej potrzebne, ze względu na odczyt, pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuję Inko, jeśli tak, pozdrawiam ciepło
IN Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuję Inko, jeśli tak, pozdrawiam ciepło mniemam, że od fiksatywy..;) bliskie klimaty fiksujące;) :)))
Judyt Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuję Inko, jeśli tak, pozdrawiam ciepło mniemam, że od fiksatywy..;) bliskie klimaty fiksujące;) :))) fiksujące a jakże, się przekręciła literka, dziękuję za wskazówkę, pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 ah uczulona jestem, fiksatyna, fiksatywa, fiksuje;) pozdrawiam ciepło
IN Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 uparta baba;) kto zna fiksatywę, zrozumie "przekręt";) a kto nie... temu wszystko jedno hej
Judyt Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 ano tak, zmęczenie bierze górę, pozdrawiam ciepło!
Marlett Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Judyt! U Ciebie zawsze coś dla siebie znajdę. konturówką to my.symbol.siebie Słońca:))
Mr.Suicide Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 dla mnie nadal,tak jak w W troszeczkę zakręcony ten utwór. pointa się podoba :) pozdrawiam.
Piotr_Jasiński Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Wiersz jak najbardziej, jadnak nadal brakuje mi elementu wprowadzającego natchnienie.:) Może kiedyś dałoby się zobaczyć całość. Pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Judytko nie wiem co to fiksatywa, czy fiksatyna a do słownika mi się chce daleko:) wiem co to fiksować - mieć odchylenia, działać nieprawidłowo tytułowy plagiat siebie to chyba kobiecy temat przed lustrem :))) i jeszcze jedno ale to już tak między nami jeśli Alter Net pyta o kropeczki, to ja - co najmniej - zastanowiłbym się przed udzieleniem odpowiedzi:) Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Marlettko, jeśli tak,jak coś jest dla, cieszę się, ciepło pozdrawiam
Judyt Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Mr.Suicide, ah zakręcony, a jakże inaczej, może tak jak autor;P, pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze całość niestety z braku aparatu nie mam tej kopii, lecz być może uda się, nie wykluczone, pozdrawiam ciepło, ps. choć cz. 1 jest uwieczniona
Judyt Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wikorze dziękuję serdecznie.... ...hmm a kropeczki już myślałam:) dobrze, że temat trochę znany, pozdrawiam ciepło
Piotr_Jasiński Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To może choć tyle by zaspokoić ciekawość.
Judyt Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To może choć tyle by zaspokoić ciekawość. ah nalegasz Piotrze:), to taki prywatny uuu:), ps. na cz. 2 obecną- poczekam, aż być może zostanie mi dane zdjęcie, bo ofiarowałam i nie uwiecznione, pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi