Spiro Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 odgałęzienie na drodze ewolucji to geneza opisana w księgach znacznie później okazało się że początkiem wszystkiego był udany eksperyment z kołem i historią przykładem moda na dzwony i renesans kreacji z niczego w Istocie spór nie budziłby większych emocji gdyby strach przed powrotem do korzeni nie usprawiedliwiał wycinania drzew
Spiro Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 szybki pomysł. zostawić i popracować, czy wywalić?
Marlett Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Spiro! z pewnością zostawić. Świat się kręci.. '' gdyby strach przed powrotem do korzeni nie usprawiedliwiał wycinania drzew'' Korzenie i tak zostaną... nie należy zdradzać drzew, ja nie chcę. PozdrawiaM.
Mr.Suicide Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 zostawić.choć prawdę mówiąć nie wiem czy jest sens zmieniać. każda strofa na wysokim poziomie.każda podoba mi się tak samo. pozdrawiam.
IN Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 podoba się ale jakby spróbować trochę zwięźlej ? i ta "geneza"... może coś zamiast? taki pierwszy rzut oka, poczytam jeszcze później hej, :)))
Robert Kmiel Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 podoba się że aż … strach w całości zabieram Dziękuje Kmiel
zak stanisława Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Spiro, skondensowany, uważam że nie trzeba ani skracać, a tym bardziej wywalać.to wiersz z cyklu- nie samolubnych....podobasie z pozdr, es
Spiro Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uwierz, próbowałem, ale nie jest łatwo zwięźlej "geneza" jest dość istotna. nie tylko pozwala uniknąc powtórzenia, ale przede wszystkim odnosi się do początku, stworzenia (biblijne Genesis w kontraście do teorii ewolucji) dzięki za uwagi
Spiro Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Marlett, Stanka, Robert, Mr.Suicide - zbiorowe dzięki za miłe słowo. jeśli coś warsztatowo Was najdzie to ciągle czekam
zak stanisława Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 przykładem moda na dzwony i renesans kreacji z niczego * dopiero teraz dotarły do mnie te dzwony, cha cha faktycznie była i wraca.....alem zacie(m)niona, hihihihi
Spiro Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a kreacje z niczego pamiętasz? w telewizji Bernard Hanaoka owijający i supłający modelki w płachty jedwabiu (chyba?) ;)
zak stanisława Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 ech, jakżeby nie....nawet jeden obwijał w papier swoje modelki...
Piotr_Jasiński Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zostawić ale więcej później. Ostatnio tak mało czasu mam. Poczytam jeszcze to coś więcej dopiszę. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi