Robert Kmiel Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Witam Bardzo dobry wiersz. Zostaje na dłużej w głowie. Wspomnienia z dzieciństwa tak słodko wracają gdy ktoś o nich przypomni. Dziękuje Kmiel
Piotr_Jasiński Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie Robercie to ja dziękuję za miłe słowa. I cieszy mnie ogromnie że utwór wywarł dobre wrażenie. Pozdrawiam serdecznie
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Wywarł wrażenie jak najlepszy. I chyba bliski większości - każdy ma coś takiego we wspomnieniach - jeden ciężarówkę, druga lalkę z połamanymi rękami ;))
Piotr_Jasiński Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, to prawda. Każdy coś znajdzie. Jeśli nie w garażu, piwnicy czy na strychu to choćby w pamięci. I myślę że większość podobnie wraca wspomnieniami do czasów gdy zwalona wieża oznaczała tylko stos rozrzuconych klocków. Dziękuję za wizytę i pozdrawiam
IN Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 no to ja mogę już tylko podpiąć się pod te wszystkie pochwały powyżej, net mi wysiadł na jakiś czas i nie zdążyłam w warsztacie pokazać Ci mojej wariacji na temat, a oto i ona wariacja ;)wygrzebuję klocki z pajęczyny chcę zbudować wieżę od nowa zacząć łatwiej było kiedyś prościej pozdrawiam, :)))
Beenie M Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Odkurzajmy wspomnienia - choćby w wierszach - wiele w tym uroku. Fajnie jak gdzieś w rodzinnym domu napatoczymy się na jakiś drobiazg, zabawkę, książeczkę z dzieciństwa – wtedy najczęściej pojawia się uśmiech :))) jak najwięcej uśmiechów życzę i pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. IN bardzo fajna "wariacja". I dzięki serdeczne za ten miód o wierszu. Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Beenie - jak najbardziej, radości jest wiele. Szczególnie gdy znajdziemy rzecz, która kiedyś była ulubionym drobiazgiem. Często się wtedy o nią bardziej dba niż o coś nowego. Ciebie również pozdrawiam i szczęśliwości życzę
ksiazkowy mol Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Podoba mi się. Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi. Również pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi