Miłka Maj Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 prostopadła do pionu wyciągam się tracąc w powietrzu to i tamto wydłuża dystans nagość kłamstw niepodjętych .............................................................. http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=57099#dol
Atena Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 mało słów, dużo terści tak lubię. świetne pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 mamy kłamstwa a gdzie demoniczny taniec:-D ciekawie u ciebie tak lakonicznie pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Podobne zdanie jak w "monotonii". Tylko tu inny początek ale stylowo ciekawie. Pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Krótko i treściwie.Czego chcieć więcej? Dobre :) Pozdrawiam.
Spiro Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 nie wiedziałem co myśleć, więc czytałem wielokrotnie. i wiesz, kolejnym razem zacząłem od "prostopadły do pionu...". trafiło. dobry wiersz. pozdrawiam
Miłka Maj Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nawet małą ilością słów można się zasłonić, żeby się odsłonić:) dzięki/V.
Miłka Maj Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj, Maćku A Ty ciągle jeszcze pamiętasz:)))) Z tańca już nici - przynajmniej natenczas lakonicznie - jak przystało na femme fatale serdeczności/V.
Miłka Maj Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, Piotrze.
Miłka Maj Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No wieeesz?! a czemu 'prawie'? Spowiadaj się przedświątecznie ino szybko, bo zaraz znikam na dłuuugo :( buziaki/V.
Miłka Maj Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaprawdę powiadam Ci - chciałoby się więcej;p Serdecznie/V.
Miłka Maj Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak, nie ten rodzaj, podobno nawet gatunek:) Ale cieszę się, że trafiło na koniec. pozdr./V.
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No wieeesz?! a czemu 'prawie'? Spowiadaj się przedświątecznie ino szybko, bo zaraz znikam na dłuuugo :( buziaki/V. Bo wiem, że będą następne wierszyki.
Fagot Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Świetna miniaturka, bardzo na tak Pozdrawiam
Messalin_Nagietka Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 "nagość kłamstw" a gdzie szaty? z ukłonikiem i pozdrówką MN
Rekomendowane odpowiedzi