zak stanisława Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 dziś większość do góry palmami pióropusze udowodnić mają zdrowe podejście do czarnego kota omijamy- na wszelki wypadek- przechodzenie pod drabiną i stare schody do teściowej zabobonnie palec na palec zaglądamy niebu pod kapelusz
Piotr_Jasiński Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Najlepsza wersja. I najlepszy tytuł. Tylko nie wiem czemu w tytule przeczytałem "Panu siwuszkę". Chyba głodnemu chleb na myśli ;))) Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, Piotrusiu rozbawiłeś mnie, -no, no "siwuszkę", czemu nie święta za pasem.....dobro zwyciężyło zło, jest za co tę siwuszkę.... słoneczka.
Piotr_Jasiński Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Racja jest na siwuszkę i ojwgarnek też się coś znajdzie. Będzie bal. Będzie się lało. Byle wytrwać do Poniedziałku. ;)
Fagot Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Prawda, prawda i jeszcze raz prawda z życia wzięte jednym słowem :-) Pozdrawiam
Spiro Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Stanka, drobne zmiany - duża różnica. świetnie, świątecznie, ludowo. plusikujem bardzo
Ewa_Kos Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Podoba się zmieniacki tytuł (zmyłka) O kocie pisała i całość ok. boć u mnie najukochańsze właśnie czarne:)))) Pozdrawiam serdecznie:))
Jerzy Rybak Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 jestem pod wrażeniem; nareszcie nie znudziłem się podczas lektury.dziś większość do góry palmami- hhmm, rozumiem, że niedziela palmowa była (?) ps. ja również przeczytałem 'siwuszkę'
zak stanisława Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, dobre...i jedno i drugie Rybko,jestem pod wy-rażeniem wesołego jajka!
zak stanisława Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
zak stanisława Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a moje czarne poszło w świat... Ewuś wesołego jaja
Stefan_Rewiński Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Tytuł robi za dwa wiersze, a wiersz za tytuł. Pozdrawiam, jajowato.
zak stanisława Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Fagot, miło że zaglądasz i sie podobała prawda ludowa. tradycyjnie- wesołego jaja i pachnących szynek!!!!! Spiro, cieszę się przyznajesz słuszność zmianom, dojrzałe jednak lepsze co? wesołego dyngusowania.
Spiro Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie, że dojrzałe lepsze. nie wiem czy pytasz o wiersze, sery, wino, czy kobiety, ale dojrzałe i tak lepsze ;)
zak stanisława Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie, że dojrzałe lepsze. nie wiem czy pytasz o wiersze, sery, wino, czy kobiety, ale dojrzałe i tak lepsze ;) degustacja już do ciebie należy: ser zatyka wino kręci kobieta nęci JA mówię O wierszu, O wierszu:):):):) jajcowo, cmok!
zak stanisława Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze to ująłeś:):):odpozdrawiam jajcówką, gęstą i żółtą, a co!
Spiro Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 a, o wierszu. to najlepsze są dojrzałe i zarazem świeże
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 dziś większość do góry palmami pióropusze udowodnić mają zdrowe podejście do czarnego kota omijamy - na wszelki wypadek- przechodzenie pod drabiną i stare schody do teściowej zabobonnie palec na palec zaglądamy niebu pod kapelusz ------------------ Pani Stanisławo, uczyniłam sobie taką małą warjację [nie mogłam się oprzeć] na własny użytek, mam nadzieje, że nie ma Pani za złe, bo to w końcu nie warsztat. tak mi się lepiej czytało. a poza tym, tak,ciekawie:) podoba się. Pozdrawiam.
Mr.Suicide Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Ach,te zabobony.Jak można w nie wierzyć? ;) Czarne koty- uwielbiam :) kiedy przechodzą mi przez drogę. Sam mam dwa. Pozdrawiam wiosennie....świątecznie.
M._Krzywak Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Dobrze, że zajrzałem, zamiast kolejnej kawy orzeźwie się czytając jeszcze raz to arcydziełko (przesłodziłem? trudno...) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi