Imago Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 popycha nas do wyciągnięcia pomocnej dłoni szczerego uśmiechu perlistych łez w oczach sprawia, że znów wschodzi słońce że przez ciemność idzie się trzymając się za ręce gdzie jej szukać? w oczach jaśniejących wewnętrznym blaskiem w które nie trzeba spoglądać zbyt długo by zobaczyć duszę w uśmiechu, któłry sprawia że robi się gorąco od samego patrzenia w dłoniach nerwowo zaciśniętych gdy komuś dzieje się krzywda w każdym napotkanym człowieku wierząc, że troche jej w nim zostało...
Annabel Turtle Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jedyne co mi się nie podoba to "idzie się trzymając się za ręce" - nie cały wers ale powtórzenie słowa "się"... Poza tym.... Wzruszający wiersz... Trafny i na czasie. :) Pozdrawiam.
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Optymistyczny wiersz, w którym wyrazona nadzieja tak poszukiwana przez wszystkich. Cieszę się, że są ludzie myślący w taki sposób. Serdecznie pozdrawiam. A
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Imago - troszkę tu literówek - wiersz jest wierszem - ale dziś rano zupełnie do mnie nie trafia - myślę, że troszkę ogólnikowo traktujesz świat - powiedz coś o sobie od siebie - wtedy i wyobraźnia zacznie działąć i wiersz będzie bliższy - przynajmniej mi pozdrówko W_A_R
Rekomendowane odpowiedzi