Ewa Emmerich Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Proszę Cię, Boże o trumienne łoże, bym tam dzisiejszej nocy otrzymała pomocy w postaci kostuchy, tej białej staruchy która pozwoli bez mała odłączyć duszę od ciała i da mi kres cierpieniu, które wyrosło w mym cieniu. Śmierć niech mnie zabierze, może wtedy w swoje szczęście uwierzę.
Messalin_Nagietka Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. och i uch z ukłonikiem i pozdrówką MN
Mały Książę Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 "Modlitewny komentarz" Nie potrzebuję Cię, Boże ni trumienne łoże, bym dzisiejszej nocy przy Twojej pomocy w postaci kostuchy, tej białej staruchy gdyz sam bez mała odłączę duszę od ciała i dam kres cierpieniu, które wyrosło w Twoim cieniu. Śmierć sam sobie wymierze, może wtedy w Ciebie uwierzę. pzdr
Rhiannon Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Rozumiem, że to zgrywy...? "i da mi kres cierpieniu" - nu, to mi czy cierpieniu? Pozdrawiam, R.
Rekomendowane odpowiedzi