Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 o miłowaniu panie rewiński to się nie pisze i nie gada możesz pan o kochaniu albo o tym tam seksie już nie pamiętam ja żem był jak na ślubie tylko swoją w trąbę czasem z innymi to takie tam ale baba jak to baba pognała kiedyś za kombajnistą to ja ugotowany do dobrodzieja a ten o drugim pośladku a jak wyśpiewałem mojej to już więcej nie było panie no czasem tylko
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 w porównaniu początek do końca to jak dyszel do... no... ;) (za dużo wątków, np. już nie pamiętam, to na temat viagry, a nie o głównym wątku, a tu trzeba spleść ciasno tego tam z tą tu ;) b
Messalin_Nagietka Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 mawiają, że jeśliś o grzech seksowny się otarł to nadstaw któryś z pośladków zastanawiałem się do których grzechów który a Pan Gieniek może wie? z ukłonikiem i pozdrówką MN
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kruca! ja tu szydełkuję, Gienek nie pamięta, baby chichoczą, ja zapominam, plotę, wnuczki spią, Henrietka pozdrawia, ech...o.k dokładam: "czasem tylko".
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dear Messa, according to the EU Regulations, any posladek jest grzechu warty.
Lena Achmatowicz Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 ostatni wers pierwszej strofy juz/już; chyba na marcowanie się zbiera. jak zwykle z uśmiechem; pozdrawiam:)
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz, chyba, pozdrawiam.
Lady_Supay Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Fakt - marcowo tu, a mnie zielono. ;) Słoniczka!
M._Krzywak Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Stefan - "wierszobicie" tutaj trza wkleić! Żartowałem ;) Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to go! Ewo.Dz.
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem Michale, dz, pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) :))) :)))) :) :) :) :) :) Pozdrawiam, uśmiechając się do myśli Peela. Dz Sokrate(x)sie, chyba wiosna, bo jakoś tak...
zak stanisława Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 pan genek nadstawił posladek i co ksiądz go rózgą, po rozum przez d... do głowy coby babie nie robił wymowy? ech Steff i u ciebie marcowanie babskie....a koty?:):):) ssmok, przegonię....
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej Stasiu, ja z kotami, a pan Gienek nie lubi w policzek, taki już jest.
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. PS Bogdanie, to "już nie pamiętam", to mi się wzięlo ze spotkania z moim bardzo dorosłym profesorem Pol. Wrocł. od mostów, który na widok kelnerki w kusej spódniczce, pochylonej nad czymś tam na podłodze powiedział: Już nie pamiętam dlaczego, ale to jest fajne.
Ela Adamiec Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Panie Rewiński szczęściarz z Pana, bo pan Gienek to cudo chłop. Cmok dla Gienka:) pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz, Elu, biorę cmoka, ale Gienkowi nie oddam.
Ewa_Kos Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Pan Gienek to bardzo mądry człowiek, a Pan Stefan zadba o dokładność przekazu - wesoło się porobiło Ach!!!
Dorma Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Najlepsze są szcęśliwe zakończenia Panie Stefanie.. Lubie Pana czytać..
allena Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też.Baaardzo:) A.
Rekomendowane odpowiedzi