Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Nur für deutsch, nur für geld, nur für mason !

Rekomendowane odpowiedzi

http://fakty.interia.pl/kraj/news/janusz-korwin-mikke-drugi-izrael,864887,3 Korwin-Mikke ma ciekawe spostrzeżenia....najbardziej mi się podoba, jak opisuje ilość urzędników w Brukseli i ich zarobki. A plany są takie, żeby to rozbudowywać....mam nadzieję, że nie dojadą do...Wrocławia. Bo już nie będę miał z czego płacić podatków. Ale poza tym Unia jest ok. Można sobie zwiedzać różne kraje...sprowadzać samochody (te powyżej 15 lat)....poprzerzucać cegły na budowie u biednego chłopa w Irlandii....albo pobawić dziecko Mulatki w Londynie...no, ale coś za coś! Nie ma nic za darmo.

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeh! Żartowałem ! Są minusy Uni, ale generalnie jest to ....ogromna szansa dla młodych ludzi ...zdobycia świata i ułożenia sobie życia. Nawet, jak dzisiaj będą malować słupy, to jutro już bedą menadżerami !!! Tak budowała swoją potegę ..Ameryka...na łączeniu wszystkich nacji i dawania równych szans imigrantom. Go west!....West is best !!! tak się mawiało za komuny i się jechało na zachód....ale dojeżdżało się do N.R.D....dalej już nie puszczali heh!he! Pozdrawiam Olę.:::))))) p.s. Co ja zrobię, że lubię denerwować(from time to time)Olę. Do zobaczenia może w ....Amsterdamie. Kto to wie?