Leszek_Dentman Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Gdzie swe wody toczy Wisła, a nie jakaś Bramaputra kwitnie seks w Samoobronie - nasza, swojska CHAMASUTRA.
Duilla Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Czy to nowa dyscyplina? Czy lidera ma swojego? Czy to wybuchowa mina? Czy dosięgnie Łyżwińskiego?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Dyscyplina nie jest nowa a tym bardziej wybuchowa co najwyżej to siermiężna bo choć baba jest zamężna wciąż do chuci jest gotowa.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W Samoobronie jak nazwa krzyczy wiele zależeć może od pryczy bo kiedy legnę na niej z Bronią a ta wyskoczy na mnie z ironią wnet odechciewa mi się słodyczy.
HAYQ Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Samoobrona czasu nie trwoni, więc co i rusz dobywa broni tu jakiś szantaż, tam znów uszczypie (przez to szczypanie sprawa się rypie) Czy ktoś ich w końcu stąd pogoni?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Gdy ich pogonimy to zostanie pustka i co wtedy robić zabrać się za Tuska?
HAYQ Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Wszystkim zajrzeć trza do gaci, nim się każdy z nich ochwaci. I czy nie ma jakichś plam które zrobił z kimś, lub sam. Zblamowani dziś liderzy robią to, lecz kto im wierzy? W tak dobranej komitywie wszystko raczej brzmi fałszywie. Mając się za PiS-maker'ów robią z wszystkich nas frajerów dzierżąc władzy certyfikat, której hasło brzmi - duplikat.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 PiS ma plamy przepisowe bo wiadomo urzędowe lecz te plamy są szelmowskie - jak krawaty dwa PiS - owskie Nie chcę im zaglądać w gacie bo już widać po krawacie gdy plamami fest upstrzony - krawat to Samoobrony. Tą rozpoznam, od Giertycha bo na plamie jest zagrycha i zaczątki już są wżeru - to jest krawat z LPR-u A gdy plamy po kopycie ktoś zostawił przy korycie ale nie przekroczył normy - krawat musi być z Platformy.
Duilla Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Oni są dziś siebie warci niech ich wezmą wszyscy czarci!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Oni idą wciąż w zaparte, że ich rządy wiele warte, a ja z tym się nie pogodzę bo mnie oszukano srodze. To za forsę podatników nawieszali bilbordzików z PiS-u czy z Samoobrony nikt nie skąpił tu mamony. Piękne poszły w świat reklamy: „Głosuj na nas, my wam damy ….” „Nasza Partia jest z narodem” „Z nami nie przymrzecie głodem”
Duilla Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 To jest "wyborcza kiełbasa" i to na nią szła nasza kasa.
Rekomendowane odpowiedzi