Stefan_Rewiński Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiersz jest dokończony a smaczek można samemu poprawić :P serdeczności Espena :) O.K. Poprawiam sie oraz pozdrawiam. Przepraszam, dodałbym: " i tyle nas i tylko tyle", ale tam....
Espena_Sway Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszy mnie, że zasmakował :) polecam :P hmm, Pana propozycja brzmi zachęcająco:P serdecznie Espena :)
Espena_Sway Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. korzeń w sensie podstawowych potrzeb a morze daleko, daleko :] serdecznie Espena :)
51fu Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 wersy 3. i 4. nie leżą mi, nawet mimo malowniczej reszty. wiesz, mam dosyć cynamonu w wierszach. blogersi mnie nimi wykończyli (ły). teraz nawet w najlepszych wierszach wywołują u mnie grymas. co nie zmienia faktu, że tekst zacny, ładnie zapisany, z kilkoma wyjątkowo smacznymi fragmentami. zboczona jesteś. na punkcie tego swojego malarstwa, rzecz jasna. :)
HAYQ Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Nie cierpię marcepanu i uwielbiam jabłka... szkoda, bo wiersz fantastyczny :) Pozdrawiam.
M._Krzywak Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Espeno - to, że stawiane są wysokie wymagania, powinno tylko cieszyc. Ja będe skromniejszy, bo już kupiłem ten wiersz i biorę go takiego jaki jest. Pozdrawiam.
Espena_Sway Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ojej, dziękuję :) szkoda, że nie lubisz :P, choć mimo wszystko pozytyw, więc się :D. tak to jest na pierwszym roku studiów, co jest nowe to kręci :) serdecznie Espena :)
Espena_Sway Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, szkoda... mimo wszystko jestem z Twojego komentarza zadowolona :) serdeczności Espena :)
Espena_Sway Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michale, źle zrozumiałeś. cieszę się, że wysokie wymagania. mam nadzieję, że sprostam :) dziękuję i pozdrawiam Espena :)
Ela Adamiec Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 wiersz jak obrazy Cezanne’a:) mogę tylko powiedzieć, wspaniały. pozdrawiam
Marcin Gałkowski Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 eh, no co ja będę tutaj... sliczny jest:) =*
Espena_Sway Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ojej, taki zaszczyt porównać mój wiersz do obrazów mistrza :P dzięki :) serdecznie Espena :)
Espena_Sway Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no wiem Paniczu, co sądzisz :P bardzo to ważne, szczególnie w tym wierszu :) Karolcia :*
jacek_sojan Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 ..."a stół rozkłada nogi" - i tu bym skończył, bo dopisek o 3 klasy gorszy, nijaki... ale dobrze, dobrze! J.S
Dotyk Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 bardzo dobry wiersz.stop. nie słuchaj rewinskiego.stop.nic nie dodawaj.stop. brawo mirka
Espena_Sway Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niczego nie zmieniam, wydaje mi się dopieszczony maksymalnie, dziękuję serdecznie Espena :)
Espena_Sway Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mirko, dziękuję za pozytywa. pamiętam, jak mnie się w Kutnie Twój wiersz spodobał :P serdecznie Espena :)
Dotyk Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mirko, dziękuję za pozytywa. pamiętam, jak mnie się w Kutnie Twój wiersz spodobał :P serdecznie Espena :) Poznałyśmy się??:) Coś podpowiedz kurde:)
Espena_Sway Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mirko, dziękuję za pozytywa. pamiętam, jak mnie się w Kutnie Twój wiersz spodobał :P serdecznie Espena :) Poznałyśmy się??:) Coś podpowiedz kurde:) no :) brałam udział w konkursie jednego wiersza, o ile dobrze pamiętam to czytałam ostatnia :P. a poznałyśmy się przed kawiarnią gdzie Wencel czytał swoje wiersze :).
Rekomendowane odpowiedzi