Patryk_Nikodem Opublikowano 17 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić, aby bawić się na całego (2), fantazja, lalalalalala lalalalala. To szkiełko wszystko potrafi, na każde pytanie odpowie, wystarczy wziąć je do ręki i wszystko będzie różowe, wystarczy wziąć je do ręki, usypać ziarnko fantazji i już za chwile można dolecieć aż do gwiazdy. Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić, aby bawić się na całego (2), fantazja, lalalalalala lalalalala. To szkiełko nigdy nie płacze, zawsze jest w dobrym humorze, to szkiełko wszystko rozumie, każdemu chętnie pomoże, wystarczy wziąć je do ręki ziarnko fantazji dosypać i już za chwile można z panem Kleksem w świat pomykać. Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić, aby bawić się na całego (2), fantazja, lalalalalala lalalalala.
atlantyda Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 to piosenka mojego dzieciństwa!!
teraa Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Pan kleks to najpozytywniejszy ćpun w historii. uwielbiam go razem ze znajomymi.
teraa Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 co do samej piosenki to o waleniu kryształu :p
Piotr_Jasiński Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Cudo. Lata całe nie słyszałem.
fr ashka Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 a czym to jest dla Ciebie? :)))
Agnes Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 szkiełko mówi samo za siebie, skojarzenie może być tylko jedno :)to szkiełko wszystko potrafi, na każde pytanie odpowie, wystarczy wziąć je do ręki i wszystko będzie różowe, wystarczy wziąć je do ręki, usypać ziarnko fantazji i już za chwile można dolecieć aż do gwiazdy.
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Uwolnij pan umysł. Piosenki są do tego by ich słuchać, a nie nad nimi głowić. Są po to by wyzwolić ludzkie emocje, ta uwalnia te najpiękniejsze. Mówi o nieskrępowaniu ludzkiej wyobraźni, dziecięca naiwność nie ma tu nic do rzeczy.
Patryk_Nikodem Opublikowano 18 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli się Panu wydaje, że wie o czym owa piosenka jest to pepełniasz Pan błąd :p
dragon-fly Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 pachnie ziołami... A co do Pana Kleksa to ja myślę, że możnaby mu jakiś pomnik albo coś fajniejszego ... Wszyscy mają, a tylko on zasługuje ;P
Espena_Sway Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fantazja najlepszy przyjaciel człowieka :D
Rekomendowane odpowiedzi