Mr.Suicide Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Matematyk-mistyk z Samos nienawidził wstawać rano, a mówił "nic w nadmiarze" , bo się jeszcze okaże! tak mu we śnie "wielkość" dano...
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Z owej treści tak wynika - cała ta matematyka nie pasuje do równania bo się na nawiasach słania gdy się minus z plusem styka.
zak stanisława Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 gdy się minus z plusem styka zakrzywiając się tu i ówdzie wychodzi sfastyka "wielkiemu" to na sucho nie ujdzie
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Ujdzie, ujdzie i to płazem bowiem on za każdym razem chociaż ma nieszczere chęci zawsze sianem się wykręci.
HAYQ Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Znowu z Romka jakieś kpiny? Cierpnie mi już skóra. A mundurki, becikowe, a zdana matÓra? Ja się bardzo z obu cieszę - drugi przy Unii, jak rany. Tedy rzeknę i nie zgrzeszę: - toż przez naród wybrany. I mam gdzieś, że Świat się dziwi, wykonując rotfle. To zachodni prymitywizm - mnie starczą kartofle.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Tylko czekać aż wprowadzi do teorii i praktyki nauczanie w polskich szkołach także i ROMANistyki. I to nie są żadne kpiny ani wybujała pycha - dzieci muszą znać na pamięć życiorys Giertycha.
HAYQ Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Jeszcze jedno mnie martwi - to teoria Darwina i, że smok wawelski... to prawda - nie kpina.
zak stanisława Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 jeśli prawda złego zdmuchnie chuchem, jeśli chuchnie zdrowo będzie gier tychowo
HAYQ Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Mnie już w życiu nic nie zdziwi, w co uwierzyć jeszcze każą Jutro stwierdzą - ptaszek kiwi, to jest owoc, ale z twarzą.
zak stanisława Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 pewnemu panu do twarzy by dostać się niejeden ananas marzy
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twoja myśl jest przednia i nader prawdziwa bo nas (choć nie kiwi) także ptactwo kiwa. Bowiem ma to w genach kiedy stawia kroki to tak mimochodem kiwa się na boki.
Duilla Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Bo to są "kaczki dziwaczki" gdy się denerwują to dostają s(ma)czki
Henryk_Jakowiec Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Kaczka nie kaczka diwa nie diwa jedna i druga tak samo kiwa. Bo obie grają w tym kabarecie - nie pytać w jakim, bo przecież wiecie.
Duilla Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Czy to jest kabaret,burleska czy farsa? wszystkich polityków wysłałbym na Marsa niech tam sobie rządzą, niech robią afery bo kraj jeszcze cierpi za te ich afery.
Rekomendowane odpowiedzi