Peo niebieska Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 ileż w nim ciepła, ileż czułości rozkosz, namiętność, kochanie w jednym uczuciu tkliwej miłości wzajemne pożądanie on dla niej gwiazdy z nieba zdejmuje bezpiecznym otacza ramieniem ona za serce jego ujmuje kusi namiętnym spojrzeniem ciała gorące pieszczot spragnione w jedną się całość splatają ust pocałunki błądzą po skórze każdy jej szczegół poznając serce przyspiesza w rozkoszy krzykach lawa gorąca wypływa ... ******** oczy zamykam uśmiech posyłam ... jestem naprawdę szczęśliwa
kyo Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 wtórność&banał. proponowałbym zmienić dział. pozdrawiam
Klaus Kalarus Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Rytm to nie wszystko. Treść za bardzo "wywalona".
M._Krzywak Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 To nie jest wiersz - to jest samobójstwo.
wesoły grabarz Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 to gorzej niż samobójstwo Pani niebieska targnęła się na naszą wrażliwość tak się nie robi apeluję do Pani zdrowego rozsądku poetycka katastrofa najwyższej próby Klaus Kalarus napisał, że jest w tym rytm najwyraźniej wie o poezji tyle co Pani niestety rytmu w tym też nie ma jeżeli konceptów w głowie nie będzie dalej proponuję zacząć chociaż od liczenia sylab może jakaś średnióweczka, hmm? pozdrawiam w ten uroczy świąteczny wieczór nie gniewam się jestem uboższy o parę emocji dzięki lekturze kto wie może pójde spać bez strzemiennego?
Tali Maciej Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=34314 tyle odemnie pozdrawiam
Klaus Kalarus Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W niektórych fragmentach da się zauważyc pewną rytmiczność, ale jako takiego, właściwego rytmu to rzeczywiście nie ma. Jesteś ale cie nie ma rytmie- i wyszła mandaryna (po grejpfrucie) ;) Pozdrawiam.
Messalin_Nagietka Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 ech z ukłonikiem i pozdrówką MN
Peo niebieska Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 No cóż ...... Czy według większości moich Szanownych Krytyków rytmiczność wiersza winna zaćmić treść, którą chce się w nim przekazać ... hmmmm...... Pomimo wszystko dziękuję za wszelkie komentarze. Z życzeniami serdeczności i ciepła Dorota
Messalin_Nagietka Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pani Doroto - nie ma w tym wierszu ani ździebka smaku wiersz Pani jest bezsilnym tłumokiem jakich wiele osób pisze, proponuję się nie martwić tylko do roboty jeżeli jeszcze ma Pani siły - trzymam kciuki z ukłonikiem i pozdrówką MN
Espena_Sway Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 ten wiersz jest gorszy niż mój debiut na forum :/. ale cóż, trzymam kciuki i radzę zmienić dział. [nie warto robić sobie tutaj obciachu] serdecznie Espena :)
Peo niebieska Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Przeglądałam komentarze dotyczące innych utworów i muszę przyznać, że panuję tutaj pewna zasada "maksymalnie zdołować autora i sprawić by stwierdził, że jest kompletnym zerem." W głębi serca wierzę jednak, że większość spośród tych "zer" prędzej czy później wypłynie w poetyckie przestworza i nikt nie będzie w stanie ich zatrzymać ... Dorota
kyo Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tu się komentuje wiersze a nie autorów. pozdrawiam
wesoły grabarz Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy Pani tymi bzdurami próbuje polepszyć sobie nastrój? :) nikt tu nie twierdzi, że jest Pani poetyckim zerem parę osób zwróciło uwagę na niefortunną, nieco na wyrost, decyzję dotyczącą wyboru działu. schluss
Peo niebieska Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 kyo - musisz nauczyć się czytać :) Napisałam "utworów" a nie "autorów" Komentarze dotyczą utworów - a nie "autorów" :) (dalsza wypowiedź to tylko dodatek) Pozdrawiam
Peo niebieska Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Ależ ja nie muszę wcale polepszać sobie swojego nastroju ... Jest on w nienagannym stanie :) Przecież wkrótce Sylwester :)
Pan Sajrus Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 odbieram to jako osobista interpretacje konkretnego uczucia. Niema w tym niczego zlego.
Rekomendowane odpowiedzi