Tomasz Obłuda Opublikowano 24 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 wyimaginowana rzeczywistość, mami kolorami, słodyczami karmi, rozdaje prezenty, jak święty Mikołaj, który też jest synem, tej rzeczywistości. zapatrzeni ślepo, idą w ten babilon, by sie oddać szczesciu, oddać przyjemności, wielki pan na tronie, uśmiecha się błogo, gdy mu czesć oddają, nowi nawróceni. jaką radość sprawia, gdy ból zapominasz, on pokonał starość, i śmierć też pokonał, nic już nie istnieje, i wszystko podwójnie, trwa w tym pięknym świecie, miłości i szcześćia. oddajmy się jemu, i odrzućmy troski, reszta nie ma sensu, jest tylko istnienie.
Ja Mała_Kleopatra Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 fajna pierwsza zwrotka ;) szczerze to wole krotsze utwory, tak wiec zostawilabym tylko 2 pierwsze strofy ;) ale to oczywiscie tylko moje skromne zdanie pozdrawiam;)
Tali Maciej Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 tekst aż razi kolokwializmem kawanaławing do kwadratu nie tym razem pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 są fajne momenty, takie sprzeczności, które osobiście bardzo lubię, np. nic już nie istnieje, i wszystko podwójnie, trwa w tym pięknym świecie, ten również reszta nie ma sensu, jest tylko istnienie.. poza tym dużo literówek, ogólnie średni tekst. pozdrawiam serdecznie Espena :)
BlackSoul Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 bez : tej rzeczywistości. , w ten , oddać , miłości i szcześćia. , reszta nie ma sensu, , jest tylko istnienie. , Proszę coś pokombinować ;)
Tomasz Obłuda Opublikowano 24 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 dziękuję za komentarze.(nie tym razem) heheh ;) pozdrawiam
Czarna Perła Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 a mnie sie wydał troszkę ironiczny chwilami ten wiersz ( za co +) i jakby końcówka była ironiczna to by dało do myślenia..a może to tylko mój odbóir....dziś troche zakłócony... długie to, ale mozna pokombinować. pozdrawiam cieplutko....
Tomasz Obłuda Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 ironiczny,wiadomo oczywiście,że nie popieram masowej kultury i nie chcę jej się oddać.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi