zak stanisława Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 dzisiaj Ewy imieniny wszystkie kosy się zebrały i tak Ewie zaśpiewały żyj sto lat kosie nasz ty o wszystkich zawsze dbasz miłe słowo szepniesz nam a my tobie ram, tam tam.... zdrowia szczęścia i słodyczy każdy na tym forum życzy w radości niech płynie ci życie niech się spełni o czym marzysz skrycie niech kasę ci przyniesie Żyd mieć portfel pełny to żaden wstyd kto da więcej..... Ewuś wybacz że tak nieprzemyślanie ale pisałam na kolanie....
egzegeta Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Pozwól Stasiu, że najsampierw dołączę się do tych życzeń kto da więcej...? ja, jeszcze miłości najbliższych weny złotometaforycznej i uśmiechu z dobrych komentów na orgu. Stasiu, ażeby życzenia czytało się płynniej proponuję w 6 wersie zamiast - tu i tam - wstawić "nam" No i te "imienieny" popraw /1 wers/ Pozdrawiam imienienowo:)))
Ewa_Kos Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Jesteście Kochani i serdecznie Wam dziekuję:)))))) EK
Ewel K Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Ja również dołączam się do życzeń, Ewo:) Natchnienia dalszego, chłopa miłego, radości, słodyczy, Ewelina życzy ;)
Beenie M Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 lecą wróble, sikorki papugi i dzięcioły z życzeniami dla Kosa w ten dzionek wesoły żyj nam sto lat Kosino w szczęściu, zdrowiu, radości wierszować nie przestawaj czerp garściami z miłości buziaki dołączam
Fanaberka Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 a dziś niech Ci szumią bąbelki w szampanie. -przyłączam się do życzeń pisanych na kolanie :-) Pozdrawiam serdecznie Fanaberka
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 i wierszy trzos niech spłodzi Kos
Lady_Supay Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 i słów tysiące niechaj leci w słońce :) Z najsłoneczniejszymi życzeniami.
Ewa_Kos Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam imieninowo!:)))))
Ewa_Kos Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prześliczny wierszyk - przedrukowany, schowany na pamiątkę. Serdecznie dziękuję:)))
Ewa_Kos Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Fanaberko bardzo za przyłączenie - życzenia na kolanie zawsze są szczere:))))
Ewa_Kos Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefanie dziękuję bardzo - nie wiem czy podołam z tym płodzeniem wierszy...czterdzieści parę lat do setki to sam wiesz...:))))) Pozdrawiam serdecznie
Ewa_Kos Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo i jest mi niezmiernie miło!:)))
zak stanisława Opublikowano 23 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 i ja moi mili forumowicze dołączę się do życzeń dla WAS z podziękowaniem serdecznym za życzliwość i dobre słowa dla naszego ptaszka-Koska niechaj będzie zdrowa i niech się dzieje wola boska.... po pierwsze: piszcie najpiękniejsze wiersze po drugie i po trzecie niech wena was gniecie
adam sosna Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Ewy? 24 grudnia! ze mną!!! wirsz na bakier z datami !!!!!!!!!
zak stanisława Opublikowano 24 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adasiu, Ewa Ewie nierówna.... pozdr ES
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 lubię Kosa slowa i litery cztery
Beenie M Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Skoro mówi to warmińska Wiedźma, to chyba wie ;) śpiewam więc za Nią: i jeszcze jeden i jeszcze raz, sto lat .... ode mnie tysiąc tik-taków, coby Kosowe serce biło miarowo :)))
zak stanisława Opublikowano 24 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 urodziny Kosa przeszły koło nosa taka ze mnie gapa że zupełnie zapomniałam Kosie mój kochany przyjm stolatki od Stany niech się spełnią marzenia, to mam ci do powiedzenia..
Rekomendowane odpowiedzi