były__premier Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 wydrukuję ci kochanie wiersz na nocnej koszulce, ten wilgotny po którym zawsze masz wielką ochotę. a i ja mam. wiedz, że w deszczu wyglądasz, jak miss mokrej wiosny. albo jesieni. jak rainwomen. rozczarowana. na słoneczniki van gogha, muzykę beethovena, 9 symfonię. na samą siebie, że tak łatwo ulegasz – i zapędzam cię w róg kozła. albowiem nie wszystko jest pożyteczne, i „nie wszystek umrze” jak jest napisane gdzieś, gdzie ciemność i kurz. i wiatr pędzi, popycha małe spadochrony mniszka, a jutro otworzysz powieki, jak julia roberts w erin brockovich. masz jej usta, wiesz?
były__premier Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 dziękuję, a sygnaturka z Siwczyka;) pozdrawiam serdecznie.
Niewierny Tomasz Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z Siwczykiem pewnie:) Wiersz mi też się podoba.
były__premier Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a więc z czym? jeśli można.
były__premier Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aha, bo ja nowy jestem i tu jakieś limity, że za 7 dni czy co:[[[[[ beznadziejnie:(
egzegeta Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Witam serdecznie, Panie Premierze "nie wszystek umrę" zrobił Pan na „nie wszystek umrze” dla mnie taki mały zgryz:) A całość, to nie powiem ++ a najfajniejsza ta dziewczyna :)) Pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 witaj premierze :) ten tekst może być dokonałym debiutem na P ;). przyzwoicie napisane, styl Hamkałowski. P.S. najlepszy jest van Gogh :P pozdrawiam Espena :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Fajno jest, mamy premiera, premierę, no i wiersz. pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Zachowujesz lekkość pisania jak zawsze czytam Twoje wiersze z przyjemnością uśmiecham się i pozdrawiaM. ...głosuję na Twój wiersz.
były__premier Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 dzięki serdeczne za komentarze;) wasz były premier
Marlett Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wracaj tutaj na premiera:)))))
zak stanisława Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wracaj tutaj na premiera:))))) co było a nie jest, jest warte powtórki, wiersz -super premiera, :))) pozdr ES
kyo Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 ale czad! a ten róg kozła rozczulający po prostu. no debiut! pozdrawiam
Lady_Supay Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Nie lubiem powtarzać, ale teraz muszem - dobre! A tytuł mnie po prostu uwiódł!
Rekomendowane odpowiedzi