Anna_M. Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 w istocie wszystko mówi niebo zbyt często spada ucząc mnogości tonów które przybrać może czerń chustą osłaniam siedlisko duszy niepokoje świata zlatują się jak krukikażdy ma jakąś tajemnicę dziś cała jestem bólem dziś cała jestem żałobnakażdy ma jakąś tajemnicę najtrudniej jest przestać się krzywdzić łamię pieczęci krusząc ascezę ducha na tle barwy czarnej odbywają się czary kreślenia charakteru własnego imienia
fr ashka Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 wszystko misie podoba, poza : na tle barwy czarnej odbywają się czary może by tak: na tle czerni odbywają się czary ? całość trafia do mnie, zwłaszcza dziś... :/ dzieki pozdr, frr ;)
Anna_M. Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmm, trzeba myśleć, co z czernią. Miło mi, że się podoba, dziękuję.
zak stanisława Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 czern to czerń, lubię ten kolor, mimo iz zle sie kojarzy, ciekawy wiersz Anno pozdr ES
Anna_M. Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Ci ślicznie za komentarz i pozdrawiam:)
Anna_M. Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 wycinam jeden wers coś trzeba zrobić z tym , który teraz został sam, wersem
Rekomendowane odpowiedzi