Smok Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Witkowi „Przechodniu. Jesteś kim byłem, będziesz kim jestem.” Napis na jakimś nagrobku. upojeni krwawymi butelkami z monopolowego w ślad za uśmiechem betonowego chodnika przemijaliśmy ludzi bez imion samochody bez twarzy szpilki na wystawach sklepowych i te stukające niespełnionym marzeniem tego dnia gdy ludzie jak zbawiciele stąpali po wielkich kałużach pewien człowiek został ptakiem i już nie wrócił nie powinno się odwiedzać przyjaciół ze zniczem w rękach
Messalin_Nagietka Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 ukłoniki i z poezją MN ps. boć i mi na imię W.
kyo Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 jakiś taki patetyczny ten wierszunio, nie dla mnie. pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Czy ja wiem, czy patetyczny ? Pod puenta sam bym się podpisał, tzn. - dla mnie takie podejście raz do roku jest w pewnym sensie paradoksalne... Ale nie o tym - wiersz jest jak dla mnie dobrą robotą - a to już zupełne novum: "szpilki na wystawach sklepowych i te stukające" Pozdrawiam. (i żeby nie było - nie lubie już Smoka :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Mi się dobrze czyta. Puenta rzeczywiście paradoksalna. Pozdrawiam.
Jaro Sław Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Nie powinno, ale się zdarza.... Z tą powinniścią to różnie bywa - mnie ten utwór jednak gra....
Smok Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale to Twoje W jest żywe Messalin
Smok Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ano i tak bywa. pozdr.
Smok Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ha tam Cie Krzywy nigdy nielubiłem :P
Smok Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. życie to jeden wielki paradoks, dobrze, ze choć miło coś poczytać można. pozdr.
Smok Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszy, że gra. pozdr.
M._Krzywak Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ha tam Cie Krzywy nigdy nielubiłem :P Oj, przyjdą po Ciebie panowie, przyjdą...
Smok Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ha tam Cie Krzywy nigdy nielubiłem :P Oj, przyjdą po Ciebie panowie, przyjdą... a po Ciebie pedały
Smok Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gorzej. samochodowe :P
Espena_Sway Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Smoczku, dobry wiersz. co tu więcej gadać. serdeczności Espena :)
Dorma Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Podoba mi się. I tak tak Pan Krzywak zgadzam się z puentą, choć sama tez do siostry chodzę tylko raz w roku. Nie lubię cmentarzy...
Rekomendowane odpowiedzi