ula Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 nawet lubię zapach pieczonych ziemniaków w ognisku zgniłych jabłek turlających się po sadzie zaoranego pola udeptanego tańcem wrontakie wiejskie takie swojskie
zak stanisława Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 ula, aż sie boję, bo twój wiersz tak wlazł mi w pamieć że myślałam iż jest mój, he he plisiskiem go więc walnę!Es
51fu Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Nawet lubię zapach pieczonych ziemniaków w ognisku, zgniłych jabłek turlających się po sadzie, zaoranego pola udeptanego tańcem wron. Takie wiejskie. Takie swojskie. Kapujesz, o co mi chodzi, prawda?
John_Maria_S. Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Fajne tylko króciutkie.::)))
fr ashka Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 i prozowate... :/ :) pozdr, frrr ;)
marek dunat Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 no . 51 fu ma trochę racji . mozna było mniej entera . ależ ja lubie wiejskie , nieplastikowe obrazy . pozdrawiam .
ula Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 może trochę powiało prozą, ale przecież właściwie od prozy wszystko się w moim przypadku zaczęło. bo myslałam, że nie potrafię pisać wierszy. teraz też wcale nie jestem tego taka pewna, ale... "ula, aż sie boję, bo twój wiersz tak wlazł mi w pamieć że myślałam iż jest mój, he he plisiskiem go więc walnę!Es" takiego fajnistego komentarza dawno nie widziałam. dzięki Stasiu. za poprawę humoru;) pathe- zgniłych. po moim polu walają się tylko zgniłe. po ogrodzie natomiast dojrzałe. pozdrawiam. wszystkich przy okazji.
Rekomendowane odpowiedzi