M._Krzywak Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Jeden kubek łyżeczka i spodek czasem wspomina jak to bywało pół wieku temu czasem chwyta za gardło strach bo tylko ekran i pisma są kolorowe myśl łóżko kołdra poduszka czasem wygląda przez okno samochody jak minuty tramwaje jak godziny kobiety jak sekundy odchodzą
Fanaberka Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 "strach" bym przeniosła na koniec trzeciego wersu, ciekawiej by się zrobiło. "bo" z piątego bym całkiem wywaliła. Pozdrawiam po przerwie :-)
Ewa_Kos Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Witaaam po przerwie. Wiersz smutny a ja go bardzo dobrze rozumiem, bo coraz bliżej by tak mieć, ale póki co:)))))) Pozdrawiam serdecznie:)) EK
M._Krzywak Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Fanaberko - "strach" przemyśle, na razie zostawiam, "bo" nie usuwam. Dzięki za wgląd. Ewo - a była jakaś przerwa ? :) Pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co Ty? Nie miałeś przerwy w dostępie? Naprawdę? Nie miałeś?:))))) Szczęśliwa Człowieka:)))) Pozazdrościć:P Pozdrawiam. EK
Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Nie sądzę, zeby zmieniać wg propozycji pań, mnie sie dobrze i czyta i myśli, pozdrawiam.
M._Krzywak Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Izo - problem mój tkwi w tym, że stawiam te przecinki tam, gdzie ja chce, a nie, gdzie reguły - wiem, ze to cholerna niekonsekwencja i będe z tym walczył, będe... A co do zmian - niech poleży, na necie prościej zmienic niż na papierze, na szczęście :) Stefan - to teraz nie wiem... Dzięki i pozdrawiam.
Messalin_Nagietka Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 myślisz, że tylko tyle? życie jest o wiele bogatsze, na pewno z ukłonikiem i pozdrówką MN
M._Krzywak Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No ba... Pozdrawiam.
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Bardzo mi się podoba - wiersz smutny, ale i refleksyjny, spokojnie liryczny. Michale - na plus. Pozdrawiam, Gaspar :-).
Waldemar Talar Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Fakt wiersz budzi sumienie zwłaszcza teraz w listopadzie miesiącu który zawsze jest smutniejszym od pozostałych z racji minionego święta zmarłych czyli tęsknoty. Pozdrawiam Waldemar
kyo Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 właśnie czytam Berrymana i ten wiersz trafia, bardzo działa dziś na mnie;) pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Gasparze, Waldemarze, Kyo - dzięki za poczytanie i refleksje. Pozdrawiam.
Dorma Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Ależ mnie strach przeleciał...że przeminę jak sekunda:). Najbardziej podoba mi się zakończenie.
M._Krzywak Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To grozi tylko co poniektórym typom, więc nie masz Dormo się czego obawiac. Dzięki za wgląd i pozdrawiam.
Dorma Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba typiarom :)
M._Krzywak Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba typiarom :) E tam - kobiety zawsze spadają na cztery łapy ;)
Jaro Sław Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 No.... jak będzie sobie leżał to na niego trochę popatrzę.... :o)
Jimmy_Jordan Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Kurczę M ta puenta to chyba zostanie moim kredo do końca życia. Brawo, dopiero co awaria się naprawiła a ty już dowodzisz geniuszu poetyckiego. Tak czy inaczej dobrze Cię widzieć. Pozdrawiam Jimmy
M._Krzywak Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Jaro - patrzec powinno się na NIĄ, jak leży (oczywiście w celach estetyczno naukowych) Jimmy - no taką laure żeś mi wystawił, że nawet ja co do tego "geniuszu" się nie zgadzam (chociaż, czemu nie... :) Dzięki i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi