Tomasz H Opublikowano 13 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 lubiłem czesać Twoje włosy między palcami przepływały jak woda ścigałem się z czasem kto szybciej warkocze uplecie by z końcówek móc wróżyć pamiętam kosmyki za uszami niesfornie sprzeczały się z moją dłonią swą upartością doprowadzały mnie do pasji lecz kochałem je za to odmienne zdanie przypomniało mi się jak zmoczone deszczem płakały na moja twarz leżeliśmy na łące i wtedy pierwszy raz wyschły ogrzane gorącem naszych słów patrzyłem jak je farbujesz szczoteczka wczytywała w nie barwny krem wołałaś bym sprawdził czy żaden nie umknął miałem rozterkę bo może któryś włos nie chciał zmieniać ubrania na nowe ja kochałem go w tym już nie modnym 07.10.2006
Kinga Modest Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 ciekawie prozatorko i tęsknie
PAWEŁ ANDRZEJEWSKI Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 bardzo dobra gra słów. duży plus
zak stanisława Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 alez to jest piękny liryczny, powiedziałabym- romantyczny wiersz bardzo kobiecy, wiem co mówię, my kochamy panów,copiszą taakie wiersze, pozdrawiam ciepło ES
Czarna Perła Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 ślicznie, lirycznie nie wiem czy mam gratulowac autorowi takiego dobrego wiersza czy takiego rzadko spotykanego romantyzmu... pozdrawiam, cz.p. :)
Klaus Kalarus Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawy wiersz, lubie takie, a pointa bardzo trafna. PS: Myślę, że u mnie można spotkać taki romantyzm.
Czarna Perła Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawy wiersz, lubie takie, a pointa bardzo trafna. PS: Myślę, że u mnie można spotkać taki romantyzm. u Ciebie w życiu i osobowości czy u Ciebie w twórczości? to też należysz do rzadkości.. pozdr. cz.p.
Rekomendowane odpowiedzi