Atena_Ceipil Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Łza... Druga Trzecia Każda taka sama, a inaczej boli Każda kolejna cięższa Każda kolejna gorzsza Każda kolejna sprawia, że jest nam lepiej... A kiedy już spadnia cały deszcz Ty czysta, bez smutku (z innym...) Zaczynasz wszystko od nowa ? Jutro i tak będzie to samo !
Adam Korelst Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "A kiedy już ?spadnia? cały deszcz" prosiłbym to poprawić, bo chyba był to błąd niezamierzony, a jakoś mnie strasznie razi. Ogólnie wiersz ładny, smutny, ciekawie napisany, ale nie trafia do mnie. Może przez to nagromadzenie słowa "każda". Prócz ogromnego potencjału uczuć (co mi się bardzo podoba), nie znalazłem żadnego morału, który by się wiązał z treścią. Pozdrawiam
Atena_Ceipil Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 chyba nie jestem teraz w stanie nic napisać, a jak już coś umieszcze to nie ma po co szukać morału...nie wiem...bez sensu...
Rekomendowane odpowiedzi