Marlett Opublikowano 5 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 może przyjdzie dzień jesienny ciepłymi palcami domkniesz moje oczy by przejrzeć nadejdzie martwa godzina dłonie położysz na moich kamiennych i przypomnisz o istnieniu opadłe liście wiatr zmiecie w ogień którego nie zdoła zgasić ulewa
macte poema Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Mocne! Robi wrażenie. W ostatnich dwóch wersach nie zgadza mi się liczba: chdzi o "ogień, których ...", "czy ognie, których...". Ogólnie bardzo dobry wiersz.
pathe Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 w ostatnim dwuwersie błąd gramatyczny czy jakkolwiek to się nazywa chodzi o liczbe. nie zachwyca mnie czytam 3 raz i tak se, w pamięć nie zapada.buziole
Marlett Opublikowano 5 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. M.Poema,liczby poprawione:)dziękuję za uwagę. Dziękuję również za odwiedziny.pozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 5 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :).PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 5 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Pathe,pozdrawiamse:))M.
Marlett Opublikowano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzie! dzię kuję i za to. PozdrawiaM.
zak stanisława Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 opadłe liście wiatr zmiecie w ogień którego nie zdoła zgasić ulewa" oj, nagrzeszył ten peel że ogień mu i po spaleniu pozdrawiam ciepło plusem. ES
Marlett Opublikowano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - w innym wierszu na pewno bym marudziła, ale tu mi jakoś pasuje, ładne. Pozdrawiam/iza Izo,dziękuję za odwiedziny i przychylność. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stani.dziękuję za odwiedziny. PozdrawiaM.
Czarna Perła Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 pierwsza strofka na tak ...i wiersz ma klimat :) cz.p. pozdr :)
Ewa_Kos Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Podoba się bo jakoś te rzeczy we mnie od środka - inaczej temat i klimat trafiony. Pozdrawiam cieplo:))) EK
Marlett Opublikowano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cz.Perło,bordzo dziękuję . PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję za przeczytanie i koment. PozdrawiaM.
Lilianna Szymochnik Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 a Ty jak? nie masz co? robić to pluj i łap i po-dupci się drap.
Rekomendowane odpowiedzi